Annonce:
Annonce:

Kommentar: Pause til Berendt

DBU's informationschef, Lars Berendt, bør tildeles en spilledags karantæne, mener Ekstra Bladets sportschef

Sæt dig bare op på tribunen, når Danmark møder Wales, Lars Berendt! (Foto: Ernst van Norde)
Sæt dig bare op på tribunen, når Danmark møder Wales, Lars Berendt! (Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AC Horsens
IKKE NOK MED med, at klimaforandringerne er ved at gøre os til et vinproducerende smørhul. De varmere vinde får også blodet til at rulle hurtigere i den danske fodboldverden.

I hvert fald fyger det med ondskabsfuldheder og regulære tilsvininger i den bedste danske fodboldrække. Det må være sådan, DBU’s Disciplinærudvalg ser på Superligaen - efter de for anden gang på kort tid har stukket en karantæne på bordet for et par nedsættende bemærkninger om dommerne.

Her på pladsen ser vi det nærmere som et par emotionelle udbrud, der netop viser fodboldens forunderlige evne til at bringe følelserne frem – også i de normalt så afdæmpede nordboer.

I FORHOLD TIL Carsten Broes karantæne er der dog mere kød på straffen til Kenneth Emil Petersen, der såede tvivl om dommerens neutralitet. Den går ikke - medmindre beviserne er temmelig klare.

En anden, der lod det latinske blod rulle i et par omgange er DBU’s normalt ganske kølige informationschef, Lars Berendt, der først kaldte David Nielsen en tosse - og i går knaldede røret på, da Ekstra Bladet ville have en forklaring på forskellen mellem at kalde folk for en tyksak - som Carsten Broe gjorde - og så en tosse.

MEN KÆRE LARS, det er helt i orden. Vi vidste, du havde noget latino-blod i dig - og du viste jo bare, hvad fodbold handler om for alle os, der bare er vilde med det spil: følelser og holdninger.

Det burde dog koste dig en karantænedag. Den kan du så bruge i forbindelse med landskampen mod Wales, hvor du og disciplinærudvalget sætter jer ned og finder ud af, hvordan vi undgår, at dræbe stemningen, intensiteten, diskussionerne ved at drive klapjagt på følelsesudbruddene i dansk fodbold...
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: