10 Horsens-mænd sled sig til point

Trods overtal i 50 minutter formåede OB ikke at komme på sejrskurs igen

Janus Drachmann holdes godt nede af OB's nyerhvervelse Krisztian Vadocz. (Foto: Rasmus Baaner)
Janus Drachmann holdes godt nede af OB's nyerhvervelse Krisztian Vadocz. (Foto: Rasmus Baaner)

23. sep 17:00 FC Midtjylland - Brøndby IF

SuperligaenStadion: MCH Arena, Danmark Dommer: Michael Tykgaard
FC Midtjylland
1
1
Slut
Brøndby IF

HORSENS (ekstrabladet.dk): Horsens måtte spille 50 minutter i undertal, men alligevel lykkedes det at sikre det ene point ved at spille 2-2 mod et OB-hold, som heller ikke i denne kamp kom op at ringe spillemæssigt.

Alligevel blev der skabt chancer nok til at sikre sejren for øjnene af 3356 tilskuere på Casa Arena. Men hjemmeholdet havde atter engang en fremragende målmand i unge Fredeirk Rønnow, der diskede op med flere flotte redninger i den 2., halvleg, hvor fynboerne udnyttede den overtals-fordel, der blev en realitet i slutningen af 1. halvleg, da Morten Rasmussen fik sit andet gule kort for at fælde Hans Henrik Andreasen – og dermed røg ud.

Der er ingen tvivl om, at Horsens-klippen i den pågældende situation satsede udnødvendigt, og dermed gjorde tingene noget sværere for de holdkammeraterne.

Horsens fik ellers en ønskestart ved at komme foran 1-0 allerede efter syv minutter. Her så OB-keeper Jesper Christiansen alt andet end godt ud. Thomas Kortegaard sparkede et blødt frispark ind i feltet med sit venstreben. Det fik dog lov at sejle forbi alt og alle og videre ind i netmaskerne, fordi Christiansen reagerede alt for sent.

Passivitet var også et nøgleord, da gæsterne fik udlignet. Horsens-spillerne stod som kegler i feltet og gjorde intet for at forhindre Krisztian Vadócz i at stige til vejrs og tæt under mål heade bolden i nettet bag Frederik Rønnow.

Velkommen til dansk fodbold kunne man så sige til den ungarske midtbanespiller, der tydeligvis har en rigtig god teknik og et godt blik for spillet, men til gengæld ikke hurtighed som sit varemærke.

Derudover blev det kun til halve chancer til begge hold i den resterende del af 1. halvleg, der altså endte med, at Horsens blev reduceret til 10 mand på grund af Morten Rasmussens fadæse.

I starten af 2. halvleg havde fynboerne svært ved at omsætte overtals-situationen til at skabe chancer – og i stedet slog Alexander Juel Andersen til med en gylden scoring, der gav Horsens en 2-1-føring.

Efterfølgende kom så de store chancer til OB'erne. Blandt andet fik meget aktive Rasmus Falk en 100 procents chance for at udligne, da han fik serveret en friløber med masser af tid og plads til at afslutte i direkte duel mod Frederik Rønnow, men angrebstalentet sparkede bolden over målet.

Og siden slog Rønnow til med en superedning på et forsøg fra Marcus Pedersen – men var chanceløs, da Lasse Kryger lavede det selvmål, som udløste et enkelt point til OB.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Delaney: Jeg skulle ændre mentalitet, da jeg kom til Werder Bremen
Real Madrid stjerner på bænken: Nacho er manden
Uret tikker: Granada venter på Andrew Hjulsager
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen