Annonce:
Annonce:

Blev målhelt trods brækket tå

Superindhopperen er blevet Horsens’ hemmelige våben

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AC Horsens

Islændingen Kjartan Finnbogason, der i sidste sæson bankede 17 kasser ind i 1. division, kan indtil kun spille for nedsat kraft.

Årsagen er en brækket tå.

Uheldet skete i slutningen af maj mod Silkeborg, men Kjartan Finnbogason, der havde status af reserve til Islands EM-hold, havde for travlt med at komme i gang igen, så han må i øjeblikket betale prisen og nøjes med at spille lidt hist og her.

Det er foreløbigt ført til fire fuldtræffere af den målfarlige islændingske indhopper, som scorede i to forsøg efter et hjørnespark, hvor OL-målmand, Jeppe Højbjerg ikke så for smart ud.

Målet var det eneste oplivende i en mildest talt dårlig kamp.

 

Annonce:

Da gnisten er forsvundet hos oprykkerne fra Horsens, og Esbjerg fortsat spiller som placeringen i bunden af tabellen fortæller, vil eftermiddagens kamp være en kandidat titlen efterårets dårligste kamp.

Udover at savne mål var der højst en håndfuld afslutninger, som kunne kaldes for chancer.

1947 tilskuere kedede sig bravt, men blev vækket, da Kjartan Finnbogason måtte bruge to hovedsforsøg til at få bolden over stregen.

Først efter en time var der et skud indenfor for målrammen, da Esbjerg overspillede hjemmeholdets forsvar og Nikolaj Hagelskjær kom fri venstre side, men Nicklas Dannevang i Horsens-målet fik pareret skuddet.

Foto: Tobias Nicolai
Foto: Tobias Nicolai
 

En uge efter, at Horsens med træner Bo Henriksens egne ord havde spillet sin bedste halvleg i hans tid i klubben, leverede hjemmeholdet vel den dårligste halvleg i den medlevende træners 15 måneder i spidsen for oprykkerne.

Der skete absolut intet i de første 45 minutter, hvor hjemmeholdet bare sparkede adresseløse bolde frem, mens Esbjerg forsøgte at etablere noget, som lignede spil, men ikke kunne ramme hinanden..

Annonce:

Da der var, hvad der kunne kaldes en chance, sparkede gæsternes Kevin Mensah fra 12-13 meter mindst tre meter over mål.

I dagens anledning var der reserveret to tilskuerrækker på tribunen til agenter og scouts, men der var kun mødt tre frem, som i 1. halvleg ikke kunne have sat meget andet end minusser ud for mulige emner.

Alle tre var forsvundet, inden dommer Sandi Putros fløjtede af, selv om 2. halvleg takket været målet blev en anelse bedre end de første 45 minutter.

Super comeback: Liverpool vinder i Wales

Dansker med i kæmpe Bundesliga-overraskelse

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

AFSLØRINGAFSLØRING
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: