Dansk stortalent får chancen i Juventus

Den bare 15-årige Horsens-spiller Jeppe Kjær er blevet inviteret til prøvetræning i den italienske storklub - manager Bo Henriksen har store forhåbninger til angriberen

Sammen med talentchef Claus Troelsen (tv.) er Horsens' Jeppe Kjær rejst til Italien, hvor angrebstalentet skal testes af Juventus. Foto: AC Horsens
Sammen med talentchef Claus Troelsen (tv.) er Horsens' Jeppe Kjær rejst til Italien, hvor angrebstalentet skal testes af Juventus. Foto: AC Horsens

I Horsens har de et talent udover det sædvanlige.

Den bare 15-årige Horsens-spiller Jeppe Kjær har allerede to gange været til prøvetræning i Premier League-klubben Southampton, og nu viser en af Europas helt store klubber interesse for den unge Horsens-spiller.

Juventus har inviteret Jeppe Kjær en tur til Italien, og Horsens har takket ja til invitationen.

Så sammen med klubbens talentchef, Claus Troelsen, er U16-landsholdsspilleren i denne uge i Italien, hvor han skal spille med for Juve i en ungdomsturnering.

Jeppe Kjær fik tidligere på måneden debut på U16-landsholdet i England, og her gjorde han det så godt, at Juventus gerne vil se nærmere på den unge angriber.

- Det er en kæmpe cadeau til vores ungdomsafdeling, at selveste Juventus, en af de største klubber i verden, synes, at vi har en spændende spiller løbende rundt i Horsens.

- Vi vil ikke sige nej til at give ham den oplevelse, siger Horsens-manager Bo Henriksen til Ekstra Bladet.

Bo Henriksen er begejstret på det unge talents vegne. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Bo Henriksen er begejstret på det unge talents vegne. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
 

Jeppe Kjær fyldte 1. marts 15 og underskrev på sin fødselsdag en tre-årig kontrakt med den østjyske Superliga-klub.

Derfor vil Horsens kunne score en transfersum, hvis Juventus eller en anden europæisk klub ønsker at hente ham.

Den unge angriber er naturligvis en, man forventer sig rigtig meget af i Horsens, og det er ikke utænkeligt, at han allerede senere i denne sæson får debut på Superliga-holdet.

- Vi håber at kunne give Jeppe debut, når han 1. marts næste år fylder 16. Så dygtig synes vi, at han er, siger Horsens-manager Bo Henriksen.

Den østjyske klub har på det seneste fået sat skub i ungdomsafdelingen og solgte for et par år siden forsvarstalentet Mads Bech til engelske Brentford.

Han blev som 16-årig den yngste debutant i AC Horsens’ historie, men den rekord kan stå for fald.

Officielt: Forlader Brøndby øjeblikkeligt
Kæmpe transfer på plads: United slipper deres bedst betalte
Danmarks dyreste dummer sig