Annonce:
Annonce:

De skal spille om direkte nedrykning

Viborg var presset i bund, men lukkede kun et enkelt mål ind

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AC Horsens

HORSENS (Ekstra Bladet): Viborg er fri af risikoen for den direkte nedrykning, men det holdt hårdt inden Horsens blev ekspederet ned i det afgørende play-off-gys mod enten Esbjerg eller AGF, der afgør deres sidste mellemværende onsdag aften.

Normalt vil en 3-0-sejr som udgangspunkt give ro i sindet hos de fleste, men sådan var det ikke for Viborg på Casa Arena, hvor et skuffende lavt antal tilskuere, 1441 – heraf knap halvdelen endda gæstefans – tværtimod så hjemmeholdet levere noget af det bedste i foråret uden at det endte med den ultimative succes, der blev jagtet.

Efter en nervøs omgang kunne både spillere, ledere og de medrejsende tilskuere fra domkirkebyen nemlig ånde lettet op i forbindelse med sidste dommerfløjt, fordi det kun lykkedes det stærkt spillende Horsens-hold at omsætte det hele til en 1-0.sejr.

Foto: Anders Brohus
Foto: Anders Brohus
 

Annonce:

Bo Henriksen havde fem nye med i sin startopstilling i forhold til den første kamp. Og det var altså ændringer, der gav bonus.

Fra start så man et viljefast og meget engageret Horsens-hold, der fungerede som en helhed og fuldstændig tværede gæsterne ud.

Troen på miraklet kunne laves, så tingene blev vendt til en sammenlagt sejr strålede ud af alle spillerne. Det betød masser af spil, masser af afslutninger og masser af tilløb til chancer, mens Viborg virkede rådvilde og usammenhængende og stort set kun optrådte i statistrollen.

Johnny Mølby valgte at starte med to af sine målscorere fra den første kamp Jung-Bin Park og Osama Akharraz på bænken, og det var overladt til Serge Deble og Jeppe Curth at lægge pres på Horsens-forsvaret, når det en gang i mellem lykkes at komme op på hjemmeholdets banehalvdel.

Foto: Anders Brohus
Foto: Anders Brohus
 

Annonce:

Det udløste ingen gennemspillede angreb, men dog et par gode hovedstøds-muligheder efter standard-situationer. Først headede Jeppe Curth dog over og dernæst manglede Søren Reese den sidste præcision.

Modsat sværmede Horsens næsten konstant omkring og i Viborgs straffesparkfelt, men det massive overtag endte altså kun med Peter Nymanns scoring på Lasse Krygers oplæg i den livlige 1. halvleg.

Efter pausen var billedet det samme med massivt Horsens-overtag og det pressede gæstehold lurende på den omstilling, der kunne udløse. Men der manglede skarphed, når mulighederne bød sig. I den anden ende måtte hjemmeholdet nøjes med at skabe en masse ravage inde i feltet og i den sidste ende at være tæt på at skærpe dramaet yderligere.

Første hold sendt på sommerferie

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: