Dramatisk klubskifte: - Lå halvnøgen blandt fremmede folk

Den tidligere AC Horsens-spiller Sivert Heltne Nilsen fortæller om et dramatisk skifte til Elfsborg

I dette transfervindue hentede AC Horsens Jannik Pohl til klubben. Her breaker Bo Henriksen nyheden i Ekstra Bladets transferstudie.
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AC Horsens

Sommerens transfervindue er åbent i flere måneder, men bemærkelsesværdigt mange handler falder først på plads i de allersidste timer.

I Sivert Heltne Nilsens tilfælde var der tale om de allersidste minutter.

Den 13. august ved midnat smækkede transfervinduet i Sverige, og samme dag lykkedes det Elfsborg at købe midtbanespilleren Sivert Heltne Nilsen i AC Horsens, men det var meget tæt på, at der ikke var mere sand i timeglasset.

- Agenten, som var med, sagde 'det her går ikke, aldrig i livet. Vi kan lige så godt give op' men klokken 23:57 var alt klart, troede vi. Senere hørte jeg, at pengene blev overført klokken 23:59, så det var mindst mulige margin, siger Sivert Heltne Nilsen til podcasten BT Fotboll og tilføjer:

- Jeg troede ellers, at 'Deadline-kaos' bare var noget, man hørte om.

I løbet af den svenske transferdeadlinedag lykkedes det AC Horsens og Elfsborg at nå til enighed om en transfersum, mens Sivert Heltne Nilsen fik forhandlet sine personlige betingelser på plads og bestået lægetjekket. Sidstnævnte bar også præg af det kaos, der herskede.

Elfsborgs læge Matilda Lundblad var på besøg hos en veninde, og Sivert Heltne Nilsen gennemgik lægetjekket i venindens lejlighed.

- Det var specielle forhold, må man sige. Jeg lå næsten nøgen på en fremmed persons sofa, og der var spækket med folk - jeg kendte ingen af dem, beretter den tidligere Horsens-spiller.

Sivert Heltne Nilsen nåede at spille 34 kampe for AC Horsens. Han blev hentet til den østjyske Superliga-klub som den dyreste transfer i klubbens historie - den blev kort efter overgået af Kasper Junker.
Med livrem og seler i pokalfinalen
Stjerne anklaget for voldtægt af sin træner: Blærede sig over sms
Raser mod Liverpool: - Så mange løgne

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+