Fire profiler forlader AC Horsens

Det er nogle tunge navne, der må søge nye græsgange efter en veloverstået sæson i Horsens

AC Horsens vinker i sommerpausen farvel til hele fire profiler.

Martin Albrechtsen, Conor O'Brien, Steve Clark og Kim Aabech skal alle finde en ny arbejdsgiver i løbet af sommeren. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Fælles for alle fire spillere er, at de har ydet en fantastisk indsats for AC Horsens og har været med til at indfri vores overordnede mål om at overleve i Alka Superligaen, så det skal de selvfølgelig have stor anerkendelse for, siger manager Bo Henriksen.

- Der er ingen tvivl om, at det er fire spillere, der kan gøre det rigtig godt i andre klubber, og vi ønsker dem alt muligt held og lykke med næste step i karrieren.

Se også: Presset landstræner går amok: 'Det er skøre løgne'

DFU-formanden er Lyngby-fan, men drømmer sig tilbage til tiden før fodboldspillere blev modefænomener og kendisser på forsiden af sladderbladene. Den nuværende Lyngbytræner David Nielsen har i mange år været kendt for sin farverige stil. Foto: PR/Søren Jensen Dansk politik - 14. jun. 2017 - kl. 10:11 DF-politiker med opråb: Smid de fimsede, tøsedrenge ud af Superligaen

Se også: Sensationshold overrasker igen: Vælger ekstra hjemmebane 302 km væk

Ståle Solbakken har som ofte før godt styr på sin trup længe inden Superliga-start. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Før Superliga-start: Her er Ståles plan

5 kommentarer
Vis kommentarer