Annonce:
Annonce:

Horsens-spiller: Derfor gik det galt med Dal

Tingene kom aldrig til at stemme mellem Jonas Dal og Horsens-truppen, mener rutinerede Peter Nymann. Det var lige så meget spillernes skyld

”Bo kunne godt få gejsten ind i det her hold, der er intet tilbage!” – Eksperterne om Horsens.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AC Horsens

107 dage var alt, hvad det blev til for Jonas Dal som cheftræner i AC Horsens. Forleden fyrede klubben ham, og siden har omverdenen kun haft ledelsens og Dals egen udlægning af årsagerne at forholde sig til, men nu fortæller Peter Nymann i Horsens Folkeblad, hvor han mener, tingene gik galt.

I bund og grund lykkedes Jonas Dal ikke med at indføre de ændringer af eksempelvis spillestilen, som han var ansat til. Det bærer spillerne dog deres del af ansvaret for, mener Nymann.

- Det tager tid at implementere den slags ændringer, men tingene kom ikke til at stemme mellem Jonas Dal og truppen. Jonas Dal lykkedes ikke med sine ideer hverken spillemæssigt eller på andre områder. På den anden side har vi som spillere ikke været dygtige nok og gode nok til at tage ideerne til os, siger han til Horsens Folkeblad.

Annonce:

Onsdag skrev Ekstra Bladet, at tilliden til Jonas Dal var forsvundet, og at fyringen dermed var uundgåelig. Administrerende direktør Kristian Nielsen afviste dog senere samme da den udlægning. Fyringen skyldtes udelukkende de sportslige resultater, sagde han.

Foreløbig har assistenttræner Mads Lyng overtaget ansvaret frem til nytår. Han bliver dog ikke fast cheftræner, slog sportschef Niels Erik Søndergård fast i går. Han har ikke den fornødne træneruddannelse.

- Mads er en overgangsløsning fra nu af, og det har vi fuld tiltro på, at han 100 procent kan løse. Han har om nogen kendskab til klubben og spillerne, og han har også værktøjerne til at løse opgaven. Men Mads har ikke en P-trænerlicens, som er et krav. Derfor er det ikke en holdbar løsning på den lange bane.

Lyng står dog i spidsen for holdet, når det møder AGF søndag eftermiddag.

Insisterer på kæmpe arrangement i corona-kommune

Griezmann har fået nok: Trækker stikket øjeblikkeligt

Økonomisk ekspert: Her famler Brøndby i blinde

Annonce:

Superligaen Indefra: AGF-boss sætter navn på sin afløser

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: