Horsens-træner om gyserpulje: Det bliver fuldstændig magisk

Horsens-træner Bo Henriksen ser ikke noget negativt i, at man er havnet i en tæt nedrykningspulje

Highlights: Radoševićs raket banede vejen for en overbevisende Brøndby-sejr. Video: Discovery Networks Danmark

Efter søndagens dramatiske 26. spillerunde, står det nu klart, at AC Horsens er havnet i nedrykningsspillets pulje 1 sammen med AGF, Sønderjyske og Vejle.

Der er lagt op til, at det bliver en gyser, da Horsens kun har tre point ned til Sønderjyske på tredjepladsen i puljen.

Hvis sønderjyderne når at overhale Horsens, så skal Horsens-spillerne ud i de drabelige playoffkampe, hvor de skal kæmpe for deres overlevelse.

Horsens-træner Bo Henriksen valgte efter 1-3 nederlaget mod Brøndby at kigge positivt på situationen.

- Det bliver fuldstændig magisk for vores fans og for fodbolden generelt, så det er helt genialt.

- Det bliver vildt, vanvittigt, sjovt og ikke mindst drabeligt. Jeg glæder mig, fordi det bliver nogle fede kampe, siger Bo Henriksen.

Ifølge Horsens-træneren, så var det østjyske hold allerede før kampen mod Brøndby klar over, at man ville havne i den tætte pulje 1.

Rekordoverskud
Tætheden i puljen betyder, at nedrykningsspøgelset spøger i Horsens, men ifølge direktør Kristian Nielsen, så er det ikke noget, man tænker synderligt over.

- Jeg er ret fortrøstningsfuld, hvis vi havner i den situation. Det er ikke noget, vi fokuserer på eller bruger energi på. For os handler det om, at vi vil gøre alt for at blive i Superligaen.

- Det er trods alt positivt, at vi har tre point ned til Sønderjyske, siger Kristian Nielsen.

Tidligere på måneden præsenterede Horsens et rekordoverskud på næsten 13 millioner kroner, og derfor er man rustet økonomisk, hvis det ender med en tur i næstbedste række.

- Vi er klar til det rent økonomisk, og det skal vi også være. Vi arbejder med at være klar til at omstille os relativt hurtigt, hvis det bliver en ny virkelighed, der hedder 1. division i næste sæson, siger Kristian Nielsen.

Se også: Brøndby-fans trodsede forbud: Håbløst og dybt, dybt besværligt

Se også: Afbud på vej til Åge? Robert Skov scannes mandag

AaB trak nitten til allersidst trods sikker sejr over AGF. Foto: Claus Bonnerup AaB - 17. mar. 2019 - kl. 20:21 Kæmpe forvirring i grotesk nedtur: Spillerne anede intet

Superligaen - 17. mar. 2019 - kl. 19:27 Forrykte scener: Kæmpe drop sender AaB ud

Kasper Lunding, Youssef Toutouh og AGF får fornøjelsen af Vejle, SønderjyskE og Horsens i nedrykningsspillet. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Superligaen - 17. mar. 2019 - kl. 19:50 Få overblikket her: Sådan mødes de i slutspillet

0 kommentarer
Vis kommentarer