Kæmpe Superliga-bombe: Angriber stopper efter fire dage

Martin Pusic nåede kun en kamp for Horsens, før hans kontrakt nu er ophævet

Fire dage var alt det blev til. Ekstra Bladets journalist Gisle Thorsen gør dig her klogere på den overraskende nyhed

Han kom, han så... og ja, så nåede Martin Pusic ikke rigtig mere i AC Horsens.

Det er kun fire dage siden, at østrigeren skrev under på kontrakten med Horsens, og han nåede også at spille i sejren over FC København, men nu er det altså slut.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Vi har haft utallige samtaler med Martin omkring hans tiltræden i AC Horsens. Men Martin kommer efter to dage og siger, at han ikke kan se sig selv spille i AC Horsens efter vores sejr i Parken. Vi havde derefter mange samtaler med Martin omkring hans ønske.

- Vi har, her i klubben, et kodeks om, at vi tager menneskelige hensyn til vores spillere, når det gælder et samarbejde og når Martin ikke kan se sig selv spiller her, imødekommer vi selvfølgelig hans ønske på baggrund af vores værdier. Og vi har ingen interesse i at have en spiller, som ikke har lyst til at være her, det er klart.

- Vi, i AC Horsens, ønsker Martin held og lykke i fremtiden, siger klubbens træner, Bo Henriksen, i forbindelse med den den noget pludselige ophævelse.

Martin Pusic har også sat ord på det, der kan kaldes lidt af en bombe.

- Jeg har været i Danmark omkring fem år nu, og kan ikke se mig selv spille her i landet mere. Jeg har opnået det, jeg kunne i Danmark og ønsker at udfordre mig selv uden for Danmark. Jeg har ikke noget negativt at sige om AC Horsens. Det er en klub med kvalitet, hvilket jeg selv så i mandags i Parken efter 2-1 sejren over FC København. Jeg ønsker AC Horsens alt det bedste fremover.

Pusic nåede 15 minutter og nul mål på sin fire dage lange Horsens karriere.

Dominick Drexler nåede at være FC Midtjylland-spiller i 19 dage - nu bliver han solgt. Foto: All Over Press Transfer FCM sælger nyindkøb efter 19 dage: Tjener stort millionbeløb

90 kommentarer
Vis kommentarer