Lovede stille transfervindue: Nu handler Superligaklub for 3. gang

AC Horsens har endnu engang været på transfermarkedet. Efter denne sæson kommer 20-årige Peter Therkildsen nemlig til det østjyske fra Næstved BK på en fri transfer

Bo Henriksen har forstærket sin trup i Horsens med 20-årige Peter Therkildsen fra Næstved. Foto: Jens Dresling.
Bo Henriksen har forstærket sin trup i Horsens med 20-årige Peter Therkildsen fra Næstved. Foto: Jens Dresling.

Manager Bo Henriksen lovede i starten af januar, at det ville blive et roligt transfervindue i AC Horsens, men Horsens-bossen gjorde det også samtidig klart, at klubben vil gribe chancen, hvis de fik muligheden for at forstærke truppen på den mere lange bane.

Og den chance må man sige, at Bo Henriksen har taget. 21-årige Louka Prip Andreasen er kommet til fra Hvidovre, og onsdag kunne klubben også præsentere 23-årige Malte Kiilerich, der dog først tiltræder til sommer.

Nu er der så mere transfernyt fra AC Horsens.


'Den Gule Fare' kan nemlig torsdag fortælle, at man efter denne sæson får tilgang af 20-årige Peter Therkildsen, der kommer til klubben fra Næstved Boldklub på en kontrakt frem til sommeren 2023:

- Peter er en ung fyr, der har fået sin fodboldopdragelse i HB Køge og er kommet til Næstved, hvor han har braget igennem, og han har været en af de absolut bedste spillere på deres succeshold. Han har masser af dynamik og power og kan spille både i midterforsvaret, som 6'er og 8'er, og vi forventer os meget af ham på den korte og lange bane, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Han kommer til at spille mange 1. divisionskampe frem til sommer og skifter derefter til AC Horsens for at kæmpe om en plads i startopstillingen.

- Det vil selvfølgelig kræve tilvænning, men så stor forskel er der heller ikke, når man har været så god i 1. division. Vi er endnu engang lykkes med at finde en dygtig og transferfri spiller, som vi har scoutet gennem længere tid, og det er vi selvfølgelig glade for, lyder det fra Bo Henriksen.

Den kun 20-årige Peter Therkildsen har i dette efterår spillet 19 kampe for Næstved Boldklub i NordicBet Ligaen. Her har han både spillet i midterforsvaret og på midtbanen.

Mario Balotelli bliver i det sydfranske med skiftet til Marseille. Foto: Claude Paris/AP Fransk fodbold Mario Balotelli vækker opsigt igen: Rykker til storklub

I følgeskab med sin kæreste ankommer Cristiano Ronaldo til retten i Madrid tirsdag. Foto: Ritzau Scanpix. Italiensk fodbold Ronaldo i stormvejr efter skattesag: 'Han gør krisen endnu værre'

Frenkie De Jong får i dag besøg af Barcelona, der lukker aftalen. Foto: AP Spansk fodbold Barcelona bekræfter kæmpe-handel

3 kommentarer
Vis kommentarer