Annonce:
Annonce:

Mirakel-målmand redder Horsens mod bundhold

Nyerhvervelsen Steve Clark viste storspil, men kunne ikke forhindre Rasmus Jönsson i at score

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AC Horsens

HORSENS (Ekstra Bladet): Horsens ser ud til at have lavet en rigtig god handel ved i vinterpausen at hente målmand Steve Clark i den norske klub Hønefoss. Den 30-årige amerikaner leverede allerede i sin debutkamp mod Silkeborg for en uge siden flere fornemme ting, men der var endnu mere i godteposen fra hans side i første optræden på hjemmebanen, Casa Arena.

Og det var ubetinget var først og fremmest hans fortjeneste, at hjemmeholdet for øjnene af 2179 frysende tilskuere fik et point ud af anstrengelserne i den regnvåde kamp i form af slutfacit 1-1.

Tøfting: Her er Superligaens varmeste sæder

I 1. halvleg diskede målmanden op med en stribe afgørende redninger, men han kunne dog ikke stille noget op, da OB-helten fra 3-0-sejren over Randers, Rasmus Jønsson, fulgte op på bedst tænkelig vis ved at udligne hjemmeholdets pauseføring 13 minutter efter pausen.

Annonce:

Horsens måtte spille kampen med den normale assistent Niels Lodberg som chef på sidelinien, fordi den normale boss Bo Henriksen havde karantæne på grund af bortvisningen i Silkeborg.

Og hjemmeholdet måtte tillige stille op uden den rutinerede nyerhvervelse Martin Albrechtsen, fordi han er lyske-skadet, men det ændrer ikke ved, at det var det gule hjemmehold, der startede kampen bedst.

Her kommer Horsens på 1-0:

Der var optimisme og drev i spillet, hvorimod fynboerne havde svært ved at finde fodfæste på den tunge bane. Og den gode start resulterede da også i et smukt 1-0-føringsmål til hjemmeholdet allerede efter seks minutter.

Hallur Hansson fandt Lasse Kryger i opspillet - og fik i fuldt løb bolden retur for derefter at sende den i nettet med et flot behersket venstrebensspark.

Men Horsens kunne ikke holde fast i overtaget.

OB fandt fodfæstet, og dominerede fuldstændig den sidste halvdel af halvlegen. Det resulterede også i flere rigtig gode afslutninger, men som sagt fungerede Clark som et levende plankeværk mellem stængerne i den periode.

Annonce:

Højdepunkterne blev nået med kanonredninger på skud fra først Casper Nielsen efter en halv time og fire minutter før pausen var det så Anders K. Jacobsen, der måtte se et glimrende forsøg reddet af den amerikanske målmand.

Som sagt var Horsens-keeperen chanceløs, da Rasmus Jönsson udlignede efter pausen. Svenskeren fik en gratis mulighed tæt under mål på grund af en dårlig hjemmeholds-clearing og sikrede dermed fynboerne et velfrotejnt point.

Trods seks nederlag i træk: Jeg sover som en baby om natten

Stortalent tryllede FCM ud af krisen

Afslører spillemisbrug: Superliga-spiller har gamblet formue væk

Peter Sørensens eks-kone om datteren: 'Det er hende, han vil ramme'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: