Annonce:
Annonce:

Røvfuld i Horsens: To kæmpekoks kostede Lyngby dyrt

Lyngby fik en gedigen røvfuld af et velspillende Horsens-hold som optakt til Europa League-kampen mod det russiske storhold FC Krasnodar

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AC Horsens

HORSENS (Ekstra Bladet): Lyngby kan trods alt ikke gå på vandet. Sådan må konklusionen være, efter Lyngbys fornemme sejrsstime, på ti vundne kampe i træk, fik en brat afslutning i sjaskregnvåde Horsens, hvor de kongeblå fortjent tabte 4-1. Og så slap gæsterne endda nådigt.

Det var et stærkt Horsens-hold, som fortsatte de fine takter fra premieren i Aarhus og nedlagde David Nielsens formstærke mandskab, som lavede meget dyre, personlige fejl oven i købet.

Hjemmeholdet kom først på hver evig eneste løse bold og skraldede ti procent mere igennem i samtlige nærkampe. Intensiteten og gnisten gav østjyderne et naturligt overtag på banen, som Bo Henriksens tropper dygtigt omsatte til et overtag i skudstatistikken.

doc6vxctrtbv0kawhr7msv.jpg

SE ALLE MÅLENE I KLIPPET ØVERST

Annonce:

Lyngby kunne slet ikke matche værterne på fysikken, og efter 25 minutter tordnede Lasse Kryger første advarsel på overliggeren med et kraftfuldt hovedstød efter en forlængning af Simon Okosun på et langt indkast.

Sidstnævnte, Simon Okosun, bliver uden et flig af tvivl et stjerneindkøb for Horsens. Denne journalist lægger gerne hovedet på blokken og kalder Okosun for det bedst castede nyindkøb i Superligaen hidtil denne sommer. Han passer ganske simpelt som fod i hose på Bo Henriksens Horsens-hold.

Den tårnhøje midtbanespiller kommer først på ni ud af ti hovedstødsdueller, og den forhenværende Vendsyssel-profil stangede også føringsmålet ind efter 35 minutter med sit skaldede hoved. Fra stående dirigerede Simon Okosun et indlæg fra venstre utageligt uden om Mikkel Andersen. En opskrift, som med garanti ikke har kastet det sidste mål af sig for Horsens denne sæson.

Her header Okuson Horsens i front:

2-0 målet blev også sat ind med hovedet, selv om Lyngby-spillerne protesterede voldsomt over scoringen i 1. halvlegs tillægstid.

Annonce:

Jonas Thorsen sendte en ballonbold ind i feltet, og Mikkel Andersen burde have steget til vejrs for at gribe kuglen, men Lasse Kryger hoppede ganske enkelt over Lyngby-keeperen, der mente, at angriberen tog ulovlige midler i brug.

Sådan så det nu ikke ud fra pressepladserne. Herfra lignede det, at Mikkel Andersen gik helt skævt af indlægget og forsøgte at tjatte til kuglen i stedet for at gribe den. Bevares, Kryger gik efter scoringen uden at holde igen, men det lignede ikke skyggen af frispark.

Lyngby var til gengæld en skygge af sig selv denne søndag. Om det skyldes Europa-træthed, en dårlig dag på et vådt kontor eller et stærkt modstanderhold, må David Nielsen svare på efter kampen. Det lignede en god blanding af de ovennævte.

Fem nye spillere var i startformationen i forhold til Europa-sejren over Slovan Bratislava, og selv om bronzevinderne har en forholdsvis bred trup, gik det alligevel ud over kontinuiteten.

Annonce:

Kim Ojo burde faktisk have bragt balance i regnskabet, da han få minutter inden pausefløjtet kiksede sin afslutning i det lille felt fra en ellers fri position. Ojo valgte dog at afslutte på tværs af målet, hvor Jesse Joronen stod forstenet og kunne gribe bolden.

Det var bare ikke Lyngbys dag, og efter en times spil hamrede det unge stortalent Mads Bech endnu et søm i kisten, da gæsternes forsvar blev ved og ved med at bakke på et kontra. Venstrebensspilleren, som er voldsomt eftertragtet i udlandet, takkede og huggede 3-0 målet ind via stolpen.

doc6vxcnron74xm6l5wgdv.jpg
Indskiftede Jesper Christjansen lov til at pynte på resultatet med et fint langskudsmål, men Horsens var ikke færdige med at udnytte gæsternes fejl. Med godt ti minutter sjoskede Martin Ørnskov i bolden i egen bagkæde, og det udnyttede lynhurtige Tobias Arndal til at stjæle den lille runde, stikke af sted og lukke kampen til 4-1.

Lyngby skal op i et helt andet gear, og de personlige fejl skal barberes væk, når opgaven næste uge hedder FC Krasnodar i Rusland. Ellers bliver det til endnu en røvfuld for det ellers sejrsvante Lyngby-hold.
doc6vxcgbp2neo1met6mmsv.jpg
doc6vxcmhr4cydzv4hggdv.jpg
doc6vxcievu5hv1mbqymsv.jpg

Fotos: Ernst van Norde

Annonce:

Voldsomme billeder: Stjernen indlagt efter rædsels-tackling

Den er god nok: City henter Real Madrid-profil

Superligaens hårdeste hunde: Her er de i dag

Kom helt tæt på Brøndbys nye Fisker: Der er en socialist gemt i mig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: