Så lykkedes det: Komiker bliver sponsor i Superliga-klub

Superligahold springer til, efter at Tunesien løb fra aftale

Så kan standupkomikeren Ruben Søltoft endeligt få lejlighed til at bryste sig.

Horsens, der var en af efterårets overraskelser i Siperligaen, er hoppet på hans gimmick, der i første omgang ellers var tiltænkt Tunesiens håndboldkvinder under VM i Tyskland.

Derfor vil en stor del af Horsens-spillere løbe rundt med hans ansigt  på brystet i forårspremieren næste fredag, 9. februar mod topholdet FCM.

Det er ikke alle, som kan være med på spøgen, fordi nogle trøjer allerede er solgt, så Ruben Søltoft har måtte tage, hvad der var tilbage.

Standupkomikeren, som mange unge ihvertfald kender fra serien Sjit Happens, skal varme op til et Horsens-forår, der kan gå hen at blive stort.

Han er på plakaten, når Horsens har kickoff i Forum Horsens tirsdag, 6. februar.

Sådan skulle de tunesiske trøjer have set ud.
Sådan skulle de tunesiske trøjer have set ud.
 

Under kvindernes VM i december troede Ruben Søltoft,  at han havde en aftale med Tunesien til nordafrikanernes kamp mod Danmark, da der var både en underskrevet kontrakt og en godkendelse fra Det Internationale Håndbold Forbund.

Det var fra højeste sted, læs på regeringsniveau, at der blev nedlagt forbud, men forinden havde Ruben Søltoft fået masser af omtale..

Derudover stod komikeren stod tilbage med en bunke trøjer til ingen verdens nytte.

Ruben Søltoft får endelig indfriet sponsor-drømmen. Foto: PR-foto.
Ruben Søltoft får endelig indfriet sponsor-drømmen. Foto: PR-foto.
 

Nu er det ganske vist, at en række af Horsens-spillerne, deriblandt nyerhvervelsen Jonas Borring, vil spille i usædvanlige trøje mod sin seneste klub, FCM, som efter det store januarudsalg godt kunne have brugt ham.

Det har Horsens meldt ud på diverse platforme.

Der har været stille på Vestegnen i dette transfervindue, men sådan vil Brøndby-træner Alexander Zorniger også have det. Foto: Jens Dresling/ritzau scanpix Sport Fire afgørende dage: Sådan lukker din Superliga-klub transfervinduet

Jesse Joronen skal i næste sæson gribe bolde for FCK i Parken. Mestrene har købt finnen i Horsens. Foto: Jens Dresling. FC København FCK på indkøb: Her er prisen på Ståles nye målmand

Foto: ACH.dk AC Horsens Jonas Borring skifter til AC Horsens

30 kommentarer
Vis kommentarer