Tårnhøj DS-bomber klar til Superligaen

AC Horsens har skrevet kontrakt med fyrtårnet Mathias Kristensen, der de seneste par år har scoret mål på samlebånd i de lavere rækker

Bo Henriksen og AC Horsens forsøger sig igen med en forstærkning fra Danmarks fjerdebedste række. Foto: Mikkel Berg Pedersen
Bo Henriksen og AC Horsens forsøger sig igen med en forstærkning fra Danmarks fjerdebedste række. Foto: Mikkel Berg Pedersen

AC Horsens har for alvor haft et godt øje til Danmarksserien det seneste års tid.

Den Gule Fare har både hentet altmuligmanden Tobias Arndal og indkast-fænomenet Mikkel Qvist i Danmarks fjerdebedste række.

Nu er den tidligere DS-duo blevet til en trio.

AC Horsens har således helt som ventet præsenteret angriberen Mathias Kristensen, der senest har tørnet ud for Tarup-Paarup.

24-årige Mathias Kristensen er både høj og målfarlig. På to en halv sæson er det blevet til 58 mål for den 201 centimerer høje forward - alene i efteråret står han noteret for 19 kasser i 14 kampe.

- Vi er glade for, at vi igen har fundet en spændende og interessant spiller fra en af de lavere danske rækker. Mathias Kristensen har scoret et hav af mål de seneste sæsoner, og han er en dygtig fodboldspiller med et fantastisk spark og en rigtig god fysik.

- Han skal selvfølgelig vænne sig til fodbold på et højere niveau, men vi tror på, at vi på sigt kan udvikle ham til at blive superligaspiller, siger manager Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Mathias Kristensen, der får nummer 15 i AC Horsens, glæder sig til at tage springet til Superligaen.

- Jeg havde ikke drømt om, at jeg ville blive kontaktet af en superligaklub, men det har været en fed proces, hvor jeg er blevet guidet godt af Bo Henriksen.

- Jeg har sagt mit job op og er super spændt på at komme i gang. Jeg skal spille mig i bedre form og vænne mig til tingene, men jeg tror også på, at jeg kan gøre mig gældende i Superligaen, hvis jeg kommer i endnu bedre form, lyder det fra angriberen.

AC Horsens oplyser ikke noget om kontraktens længde.

Se også: Derfor meldte Superliga-træner afbud: Absolut forfærdeligt

Se også: Superliga-profiler i hidsig konfrontation: 'Hold kæft, din taber'

3 kommentarer
Vis kommentarer