Annonce:
Annonce:

Udlandet hiver i ung Superliga-komet

Horsens har afvist bud på U18-landsholdets anfører Mads Bech, men ifølge manager Bo Henriksen trækker det om til et skifte allerede i dette transfervindue

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AC Horsens

Han er det største talent i Horsens siden Frederik Rønnow. Og formentlig et endnu større af slagsen end den nuværende Brøndby-målmand.

Mads Bech Sørensen er blandt de mest spændende unge spillere i dansk fodbold, men snart kan det 18-årige stortalent være tabt for AC Horsens.

Ekstra Bladet erfarer, at flere udenlandske klubber har fangearmene ude efter Mads Bech, der - på trods af at han fortsat er ungdomsspiller - længe har været en fast bestanddel af Bo Henriksens Superliga-trup.

- Mads er gjort af noget helt specielt, og vi mærker rigtig stor interesse for ham. Der har været flere følere, og vi har også fået bud på ham, siger Horsens-manager Bo Henriksen til Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger kommer den primære interesse fra hollandske klubber og fra The Championship i England.

Annonce:

Mads Bech er anfører på U18-landsholdet og har gjort det så godt både i den rød-hvide trøje og for Horsens, at Bo Henriksen erkender, at han formentlig inden længe må undvære ham:

- Som træner er det én, jeg helst ikke vil slippe, men omvendt er Mads et så stort talent, at vi ikke kan bremse ham.

- Vi er en sælgende klub, og det er sjældent, at vi har haft et så åbenlyst talent. Det ligger lidt i luften, at han bliver solgt i dette transfervindue.

Mads Bech Sørensen er en fysisk stærk midterforsvarer med fin fart, et godt venstreben og en formidabel indstilling. Og det siger lidt om hans talent, at han i Horsens har været i stand til at udfylde andre pladser end sin foretrukne i forsvaret.

I Superliga-premieren mod AGF blev han eksempelvis skiftet ind på venstrekanten i 2. halvleg.

- Han gjorde det fremragende, og jeg kan sige, at han banker alvorligt på til en plads startopstillingen. Han kan og vil så meget, at han er umulig at holde tilbage, siger Bo Henriksen.

Annonce:

62721770.jpg
Horsens har hidtil afvist alle bud på forsvarstalentet. Manageren venter stadig på et, der kan få Horsens til at sige ja.

- Det er vores arvesølv, vi skal sælge, så vi skal have et afkast nu og her, og en aftale, der også belønner os, når Mads bliver så god, som jeg er sikker på, at han bliver.

- Det skal også være en klub, hvor han kan fortsætte sin udvikling, så der er mange ting i det, siger Bo Henriksen om spilleren, der som 16-årig blev den yngste debutant i Horsens’ historie.

Mads Bech Sørensen forlængede i maj sidste år sin aftale frem til sommeren 2019.

Han har indtil videre fået otte Superliga-kampe, men går det som forventet, bliver det ikke til ret mange flere i denne omgang. Han er dog med, når Horsens søndag tager imod Lyngby.

Horsens indledte sin sæson med en overraskende sejr i Aarhus. Se målene fra den kamp her:

Kom helt tæt på Brøndbys nye Fisker: Der er en socialist gemt i mig

Annonce:

Marcondes-skifte bekræftet: Var tæt på at skifte til Brøndby

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ode til Hejremanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: