Uhyggeligt drama da tingene blev vendt på hovedet

Efter sløv 1. halvleg viste Horsens storspil efter pausen og fik første sejr i mesterskabs-slutspillet

HORSENS (Ekstra Bladet): Den karismatiske Horsens-træner Bo Henriksen havde ikke mange venlige ord til sine spillere i pausen af det jyske opgør mod AaB. Og meget sigende var, at de blev sendt op på grønsværen lang tid før både modstandere og dommertrio efter kun syv-otte minutter i omklædningsrummet.

Men lad det være fastslået: Det var en medicin, der hjalp.

For det gule hjemmehold kom blæsende ud af starthullerne til de sidste 45 minutter og iværksatte et vildt angrebs-raseri, som resulterede i, at 0-1 blev vendt til en 2-1-sejr, der rent faktisk burde have været større.

doc6zzxqh3v5s419m64edf8.jpg 

For hjemmeholdet havde i 2. halvlegs første halve time både stolpeskud ved Simon Okosun og flere andre nærgående forsøg, mens gæsterne stort set kun var statister.

Samme Okosun ramte dog også plet.

Han var manden, der udlignede til 1-1 - og derefter slog den snart forhenværende Horsens-spiller Kjartan Finnbogason – han har meddelt, at han forlader klubben med kontraktudløbet denne sommer - til med sejrsmålet på et straffespark dømt, fordi Jacob Rinne fældede store Mikkel Qvist i feltet.

Et straffespark gav også AaB-føringen. Det blev dømt i kølvandet på et uhyggeligt sammenstød fire minutter før pausen. Her blev den unge AaB-angriber Wassam Abou Ali sendt til tælling ved et sammenstød inde i feltet og måtte groggy hjælpes fra banen.

Dommer Morten Krogh vurderede, at den anden involverede i dramaet, Horsens-spilleren Delphin Tshiembe – der ikke kom på banen fra 2. halvlegs start - angreb sin modstander for voldsomt, hvorfor han pegede på 11-meter-pletten. Og Kasper Risgård omsatte den store chance til scoring.

Inden dette drama var det en kamp, hvor elendigheden var større end glæderne.

doc6zzxwmgqp9v13x0n3ola.jpg 

Forståeligt, at Bo Henriksen var mega-utilfreds med sit hold, der skulle have hjælp af en AaBer for at komme frem til et nærgående forsøg. Oliver Abildgaard var nemlig tæt på at sende bolden i eget net i et afværge-forsøg på et af Mikkel Qvists lange indkast.

AaB formåede i de første 40 minutter ikke at sætte den unge Horsens-målmand Marcus Bobjerg på en eneste seriøs prøve, men havde faktisk muligheden for at komme på 2-0 kort før pausen. Kasper Kusk rykkede på glimrende gennem et passivt hjemmeholds-forsvar, men fik ikke fart på sit skud, som derfor ikke voldte Bobjerg problemer.

For Horsens var det første sejr i mesterskabs-slutspillet – og holdet er nu kun et point efter AaB på 5. pladsen.

Se alle målene her

Superliga-træner svarer Ståle igen: - Det gider vi sgu ikke mere

Drama i Horsens - FCK tæt på bronzen

Stort millionunderskud i Superliga-klub

1 af 18 
2 af 18 
3 af 18 
4 af 18 
5 af 18 
6 af 18 
7 af 18 
8 af 18 
9 af 18 
10 af 18 
11 af 18 
12 af 18 
13 af 18 
14 af 18 
15 af 18 
16 af 18 
17 af 18 
18 af 18 
8 kommentarer
Vis kommentarer