Annonce:
Annonce:

Ærlig sensations-træner: Oprykningen kommer for tidligt

FC Helsingør fortsætter med deltidsprofessionelle tilstande i Superligaen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

VIBORG (Ekstra Bladet): FC Helsingør-træner Christian Lønstrup tog først røven på 1. division - og gjorde så arbejdet færdigt i dramaet på Viborg Stadion, da Superliga-billetten blev sikret i forlænget spilletid.

En oprykning som kommer for tidligt for sundbyen.

- Det kommer nok et år for tidligt. Vi kommer til at fortsætte på deltid, og der er lige blevet iværksat en plan for nyt stadion, der står klar om et år, sagde den tidligere FCK-spiller til Ekstra Bladet, mens han stod og prøvede at forstå bedriften.

Annonce:

- Jeg vil godt love, at det FC Helsingør-hold, der kommer i Superligaen vil være et hold, der altid vil prøve på at gøre noget i kampene. Det kommer til at give nogle skrammer, men det må vi så tage med, smilede Christian Lønstrup, der stort set lovede, at han ikke ville benytte oprykningen til at lande et mere attraktivt job.

Han mangler endnu den såkaldte p-licens, der er kravet for at blive cheftræner i Superligaen. Det næste kursus indledes i starten af 2018, men Christian Lønstrup kan få dispensation fra DBU efter oprykningen med FC Helsingør. Den dispensation kan imidlertid kun benyttes i oprykkerklubben, så Lønstrup kan ikke tage et andet Superliga-job, hvis muligheden opstår.

- Jeg vil ikke søge muligheden for at få et andet job. Så umiddelbart ja, så træner jeg også holdet i næste sæson. Jeg har lige forlænget med fire år, så det ville være mærkeligt andet, sagde Christian Lønstrup, som dirigerede slaget i Viborg med et overblik, der giver store løfter for hans fremtid i træner-faget.

- Jeg havde forberedt mig på stort set samtlige scenarier. Vi havde en plan a, b, c og d, så jeg var aldrig i tvivl om, hvad jeg skulle gøre.

Annonce:

- Vi havde allerede ændret forsvarsformation og skubbet Rasmus Minor Petersen op, og jeg var klar til det næste træk, da vi fik det mål fra André Riel, smilede Christian Lønstrup og listede tildigere FCK-trænere som Roy Hodgson og Benny Johansen samt hans træner i Cagliari, Carlo Mazzone, som inspiration.

Kaos efter kampen: Fans ville have fat i Viborg-spillerne

Viborg-spillere ramt på lønnen efter fiasko

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: