Afsløring: FC Midtjylland henter norsk stjerne

Afløseren for Vaclac Kadlec i FC Midtjylland er norsk

Gustav Mendonca Wikheim er ifølge Ekstra Bladets oplysninger landet i Billund for at skifte til FCM på lejeaftale. Foto: All Over
Gustav Mendonca Wikheim er ifølge Ekstra Bladets oplysninger landet i Billund for at skifte til FCM på lejeaftale. Foto: All Over
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Tidligere på aftenen kunne Ekstra Bladet fortælle, at Vaclav Kadlec' skifte fra FC Midtjylland til Sparta Prag er på plads for 20,1 millioner kroner.

Nu kan Ekstra Bladet også afsløre, hvem der bliver offensivspillerens afløser i Herning.

Ekstra Bladet erfarer nemlig, at den norske kantspiller Gustav Mendonca Wikheim netop er landet i Billund, og nu vil han skrive under på en lejeaftale for det kommende år med FC Midtjylland.

23-årige Wikheim beskrives som et kæmpe-talent, der skiftede for 15 millioner kroner til Gent i vinter, men ikke har fået den ventede succes.

I sine fem år i Tippeligaen er det ellers blevet til 16 mål i 89 kampe for Strømsgodset. Wikheim har også spillet 33 kampe for diverse norske U-landshold.

Det atypiske norske navn skyldes, at hans mor er brasilianer, og spillerens bror Lars Fuhre er også professionel fodboldspiller.

Wikheim har kontrakt med Gent frem til juni 2019, men skal det næste år altså spille for FC Midtjylland.

FC Midtjylland har allerede bekræftet, at man har lejet Bruninho. Han ligner en afløser for Martin Pusic, der skifter til Standard Liege.

Opdateres...

Mega-transfer: FCM-skifte på plads

Fotos af Wikheim i Strømsgodset og Gent (All Over):

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+