Afsløring: Premier League-klub med kæmpebud på Sisto

FC Midtjylland tæt på at være enige med Premier League-klubben West Ham

Premier League-klubben West Ham har smidt et megabud på Pione Sisto (Foto: Anita Graversen)
Premier League-klubben West Ham har smidt et megabud på Pione Sisto (Foto: Anita Graversen)

Superligaens mest eftertragtede spiller Pione Sisto kan være på vej ud af døren i FC Midtjylland.

De seneste uger er interessen fra adskillige klubber skruet op til at være helt konkret dialog med FCM, men nu har en ny pengestærk bejler meldt sig på banen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Premier League-klubben West Ham overhalet de øvrige indenom med et megabud på lidt over 50 mio. kr., hvor videresalgsbetingelser og bonusser endda skulle være så gunstige, at handlen kan løbe længere op.

Se også: Superliga-profiler i dag: De kan være væk inden mandag

Der skulle dog være nogle detaljer, der stadig får en handel til at være på vippen. Forhandlingerne har stået på de seneste dage, og London-klubben har været ekstremt seriøse i deres tilgang og ikke mindst med deres planer omkring Pione Sisto.

West Hams manager Slaven Bilic er på jagt efter en kantspiller, der kan sætte en mand af på egen hånd, og tror, at Pione Sisto med lidt udviklingstid i Premier League kan løfte opgaven.

En anden Premier League-klub har det seneste døgn også meldt sig på banen, og skulle således også være klar til at lægge et megabud på Sisto, der er udtaget til A-landsholdets kampe mod Albanien og Armenien i næste uge.

Se også: Derfor er FCK's megasalg kollapset

Pione Sisto har gennem flere uger skullet forholde sig til transferrygter (Foto: René Schütze)
Pione Sisto har gennem flere uger skullet forholde sig til transferrygter (Foto: René Schütze)
 

 Se også: FCM aviser italiensk kæmpebud: Ajax tilbage i Sisto-kampen

Klubber som FC Porto, Ajax og spanske Celta er desuden med her i slutspillet, men der er ingen tvivl om, at de ikke kan være med, når en Premier League-klub spiller med de økonomiske muskler.

FC Porto har muligvis pengene til at finansiere en handel i den størrelse, men de er notorisk kendt for at købe billigt og sælge dyrt.

Ekstra Bladet kunne tidligere på ugen fortælle, at FC Midtjylland havde afvist et bud fra en italienske Serie A-klub på 38 mio. kr., og denne klub skulle ikke være i stand til at kravle op på det niveau, hvor prisen befinder sig lige nu.

Hvis en aftale falder på plads, bliver Pione Sisto FC Midtjyllands dyreste salg nogensinde. Kuriøst nok er det også West Ham, der står for den største handel i klubbens historie, da de i 2008 hentede Winston Reid for 33 mio. kr.

Se også: Olsen står fast: Ingen spillere får lov at rejse til lægetjek

Når det er Premier League så vil Pione Sisto med garanti blive præsenteret for en årsløn, han ikke kan hente i andre europæiske ligaer lige foreløbig.

Det vil desuden være attraktivt at bo i London, hvor der er flere danske spillere som Tottenhams Christian Eriksen, Brentford-danskerne Lasse Vibe og Andreas Bjelland, Fulhams Lasse Vigen samt Simon Makienok i Charlton.

Men der er stor sandsynlighed for, at Pione Sisto i løbet af weekenden skal tage stilling til flere konkrete tilbud, og det kan selvfølgelig komme til at påvirke ham op til søndagens sene kamp mod Hobro.

Mandag møder Pione Sisto ind i landsholdslejren, og først tirsdag midnat lukker det engelske transfervindue modsat de øvrige europæiske heriblandt Danmark, der smækker mandag midnat.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra FC Midtjyllands sportslige ledelse.

Se også: Sisto under pres: Transfersnak har påvirket

Pione Sisto scorede begge målene, da rivalerne fra Viborg blev slået i sæsonpremieren (Foto: Anita Graversen)
Pione Sisto scorede begge målene, da rivalerne fra Viborg blev slået i sæsonpremieren (Foto: Anita Graversen)

Se Sistos to lækre mål mod Viborg her:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

46 kommentarer
Vis kommentarer