AGF-angriber efter drømmekasse: - Jeg har lukket kæften på folk nu

Patrick Mortensen glæder sig over at have fået hul på målbylden i AGF med en forrygende scoring mod SønderjyskE, da han nu slipper på at høre på sine holdkammeraters drillerier.

Patrick Mortensen kunne juble over sit første mål for AGF. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Patrick Mortensen kunne juble over sit første mål for AGF. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AGF byggede fredag aften videre på sejren over Esbjerg i forårspremieren, da SønderjyskE blev slået 2-0 i Haderslev.

Kampen blev afsluttet på eventyrlig vis for David Nielsens mandskab, da nyindkøbte Patrick Mortensen bragede sit første AGF-mål i kassen fra 25 meter og lukkede kampen til 2-0.

Angriberen jubler over sin scoring, da han nu slipper for at skulle høre mere om sine afbrændere fra kampen mod Esbjerg.

- Det var fantastisk og dejligt. Det er vigtigt som angriber at score så hurtigt som muligt, så man ikke skal høre på det, og jeg skyldte måske en fra første kamp, siger Patrick Mortensen til TV3 Sport og uddyber.

- Jeg er blevet drillet for mit chip (mod Esbjerg, red.), så det var dejligt, at jeg lukkede kæften på alle de andre, siger angriberen.

AGF er med sejren på Superligaens femteplads med 30 point i 22 kampe.

Patrick Mortensen scorede sit første mål for AGF, efter Jens Stage havde bragt aarhusianerne foran med 1-0. Foto: Ritzau Scanpix AGF Drømmekasse sikrede AGF superstart på foråret

Bayern München scorede historiens hurtigste selvmål i Bundesligaen - til stor jubel for Augsburg-spillerne. Foto: Ritzau Scanpix Tysk fodbold Bayern München-spiller med historisk selvmål i smal sejr

Gordon Banks leverer sin berømte mirakelredning på Pelés hovedstød ved VM 1970. Foto: Popperfoto/Getty Images Sport og Spil Historiske hænder: - Han var en legende og mit idol

27 kommentarer
Vis kommentarer