AGF drillede 'tv-stjernerne': Randers har frækt comeback

Drillerierne mellem AGF og Randers FC fortsætter frem mod lokalderbyet på lørdag. Randers FC opfordrer fansene til at tage kikkert med på Ceres Park, hvis de vil se deres stjerner tæt på

42 kilometer til 1. Division.

Sådan lød et motorvejsskilt ved Randers, efter AGF rykkede ud af Superligaen i 2014. Drillerierne mellem de østjyske lokalrivaler AGF og Randers FC går langt tilbage. Gennem årene har klubberne benyttet hver en chance for at lave lidt sjov med modstanderen frem mod derby-kampene.

Og lørdagens lokalopgør bliver selvfølgelig ingen udtagelse. Onsdag kunne man finde en utraditionel indbydelse til fansene i Århus Stiftstidende. Annoncen spiller på, at Randers FC denne sæson har åbnet dørene for et tv-hold fra Discovery Networks, der følger klubben indefra og backstage.

Billedet viser i bedste Paradise Hotel-stil både spillere, træner og sportsdirektør, Michael Gravgaard, der er photoshoppet i badeshorts under teksten 'Mød stjernerne fra tv'. Se den hånene annonce herunder.

Det har Randers FC naturligvis ikke kunne ignorere. Fredag rykkede de nemlig også en annonce i avisen. Her kunne kronjyderne i Randers Amtsavis læse en opfordring til at tage kikkert med, hvis de vil se stjernerne tæt på, når de blå heste gæster AGF lørdag.

En hentydning til den løbebane, der omgiver banen på Ceres Park. Du kan se det kække modsvar her.

Randers FC skriver desuden, at der vil være gratis kikkerter til de første 20 fans, der ankommer til udebaneafsnittet på lørdag.

Tørrede røv i en AGF-trøje
Det er langt fra første gang, at de to østjyske klubber er ude med riven efter hinanden.

Så sent som i marts måned var tonen både hård og drilsk mellem de to klubber. Optakten til  det seneste Superliga-møde mellem lokalrivalerne blev skudt i gang med en 'twitter-krig'. Randers sportsdirektør, Michael Gravgaard blev efterfølgende filmet på toilettet, hvor de skulle forestille, at han tørrede røv i en AGF-trøje med den tidligere Randers-spiller Mustafa Armini's navn på ryggen.

Denne gang mener sportsdirektøren dog, at tonen mellem de to klubber har været mindre kontroversiel, selv om der bliver drillet begge veje.

- Sidste gang gik vi måske lige til stregen, men denne gang er der mere venskabelig drilleri, som jeg mener, skal være en fast del af de opgør her. Det er vigtigt for os at dyrke rivaliseringen.

Han mener samtidig, at kampen mellem AGF og Randers er en af sæsonens største kampe i dette års udgave Superligaen.

- Efter FCK-Brøndby er de her kampe mellem Randers og AGF det største rivalopgør i ligaen. 

Kampen mellem AGF og Randers spilles kl 16:00 i Aarhus på lørdag.

 

Køb Ekstra Bladets nye Brøndby Magasin:

AGF For kækt! AGF-indkøb måtte undskylde over for nye holdkammerater

AGF AGF-nyindkøb blamerer sig: Mange mål vigtigere end succes til klubben