AGF-helt i chok over modstander

Kampens AGF-spiller, Jakob Ankersen, var chokeret over, hvor gode arbejdsbetingelser han fik, mod et sløjt Silkeborg-forsvar

SILKEBORG (Ekstra Bladet): Jakob Ankersen er tilbage for AGF for fuld udblæsning! Kantspilleren leverede mod Silkeborg sin måske bedste indsats i den hvide trøje, siden han skiftede i sommer til tårnhøje forventninger.

Men Ankersen havde godt nok også gode betingelser at boltre sig på mod en Silkeborg-defensiv, der leverede forsvarsspil på niveau med U12-drenge i Pondus Cup.

- Jeg er faktisk lidt i chok over, hvor god plads vi fik. Vi kunne jo gøre, lige hvad der passede os, og jeg kan ikke tælle alle de gange, jeg stod helt alene i feltet. Det chokerede vidst os alle, at vi fik så meget plads af dem, sagde Jakob Ankersen.

Siden sommerskiftet har Jakob Ankersen slet ikke leveret varen for AGF, og for at gøre ondt værre blev kantspilleren skadet sidst i februar.

Men med to mål og en assist mod Silkeborg betalte Ankersen for alvor noget tilbage til AGF - og så endda på et rigtig godt tidspunkt lige på tærsklen til de vigtige Europa-playoff-opgør mod OB.

- Jeg følte det som et rigtigt comeback i dag, (mandag, red.), selv om jeg startede mod Helsingør. Men i dag fik jeg lov til at spille på min favoritposition, og der var rigtig mange ting, der lykkedes, sagde Jakob Ankersen, der dog ikke var helt tilfreds:

- Det var skønt at komme på tavlen, men jeg skulle jo have scoret to mål mere! Jeg må hellere være lidt ydmyg og stille mig tilfreds med en sejr og en god kamp personligt, inden det bliver alvor mod OB, lød det fra Jakob Ankersen.

AGF møder OB i Europa-playoff på søndag med returkamp en uge senere.

Jakob Ankersen var kampens store spiller, da AGF vandt 5-2 over Silkeborg. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau
Jakob Ankersen var kampens store spiller, da AGF vandt 5-2 over Silkeborg. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau

Superligaen AGF tilbage på Europa-kurs i målorgie: Lussing til lokalrivaler!

Alexander Zorniger har givet sine spillere to fridage i denne uge. Foto: Claus Bonnerup. Brøndby Zorniger med 'stor' belønning til Brøndby-spillerne

Mogens Palles topnavn, Lolenga Mock har forladt stalden for at forfølge en VM-drøm i Storbritannien (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Dropper brag mod Patrick Nielsen: Dansk bokser har større planer

13 kommentarer
Vis kommentarer