AGF henter fyret Superliga-træner

Flemming Povlsen erstattes af Jesper Sørensen, der vender tilbage til AGF's trænerstab

Jesper Sørensen er tilbage i AGF (Foto: Claus Bonnerup)
Jesper Sørensen er tilbage i AGF (Foto: Claus Bonnerup)

Den tidligere Silkeborg-træner Jesper Sørensen er tilbage i AGF, hvor han fremover skal være assistenttræner under Morten Wieghorst.

Det oplyser AGF i en pressemeddelelse.

Sportschef Jens Andersson glæder sig over, at det er lykkedes at hente Jesper Sørensen ind i samme rolle, som han havde i AGF i perioden 2009-2013.

- Da Flemming Povlsen stoppede, sagde vi, at vi skulle have en fuldgod erstatning, og det har vi nu fundet med Jesper. Vi får en træner, der er fagligt dygtig, og som kender klubben.

IFK Göteborg har dansk modstand som et ønske til dagens Europa League-lodtrækning, men man vil ikke møde FCK (Foto: Jens Dresling) Europa League Svensk ønskelodtrækning: Giv os dansk hold, men ikke FCK

(Foto: Ida Munch) Superligaen Ove P.: Slutspillet låser min job-jagt

- Med sin erfaring og viden om spillet kan Jesper sammen med Morten Wieghorst og resten af trænerstaben være med til at løfte os yderligere, siger sportschef Jens Andersson.

I 2013 blev Jesper Sørensen cheftræner i Silkeborg, som han var med til at sikre oprykning til Superligaen. Efter et sejrsløst efterår i 2014 blev træneren fyret.

Han ser det dog ikke som et nederlag at blive assistenttræner igen.

- Selvom jeg har haft en anden rolle, siden jeg var her sidst, så er det stadigvæk et spørgsmål om at være fodboldtræner og bidrage til de processer i dagligdagen, der gerne skulle gøre, at vi har de bedst mulige forudsætninger for at lykkes, når der er kamp.

- Det glæder jeg mig enormt meget til at være en del af, siger Jesper Sørensen

42-årige Jesper Sørensen spillede også som aktiv i AGF, lige som han også har spillet i AB.

Carsten V. Jensen er ny sportschef i FC Nordsjælland (Foto: Mogens Flindt) Superligaen CV scorer topjob i Superligaen

Gåsehud for GF'ere: Se AGF feste med fans:

11 kommentarer
Vis kommentarer