AGF missede muligheden i Lyngby

Det lykkedes ikke for David Nielsens tropper at spille sig tættere på top-seks, da de lørdag mødte Lyngby

AGF kunne med en sejr på udebane over Lyngby spille sig tættere på en top-seks placering, men et defensivt stærkt Lyngby-mandskab var lørdag eftermiddag klar til kamp.

Lyngby satte sig fra start på spillet, og det var tydeligt at se, de ønskede at få AGF-spillerne ud og løbe.

Boldbesiddelsen kastede også en rækker chancer af sig, og især Gustav Marcussen serverede en række gode muligheder til først Jeppe Kjær og senere Herolind Shala.

Også Martin Ørnskov var i spillehumør. Han var aktiv i både det defensive, men også med en god bold i dybden til Jeppe Kjær, der lige akkurat fik tåen på. AGF-målmanden, Aleksander Jovanovic, var dog hurtigt ude af sit mål og vandt duellen.

AGF forsøgte sig med omstillinger, når de erobrede bolden fra Lyngby.

Kort før pausen var det lige ved at lykkes, da Mustafa Bundu tog bolden med sig efter fine AGF-kombinationer. Hans forsøg var dog ikke særlig kvalificeret.

Pusic den store synder
I 2. halvleg satte AGF sig på kampen, og det kastede hurtigt et par chancer af sig, der dog ikke blev omsat til mål.

Især Martin Pusic var den helt store synder. Et langskud fra den tidligere Lyngby-spiller Casper Højer Nielsen prellede af på stolpen og landede for fødderne af Martin Pusic, der bare skulle prikke den ind.

Men flot målmandsspil af Oskar Snorre forhindrede et hurtigt føringsmål til aarhusianerne.

Der var længere mellem snapsene for Lyngby i 2. halvleg. Et frispark af Jeppe Kjær var det tætteste de kom, men Aleksander Jovanovic havde ikke problemer med at holde den ude af buret.

AGF pressede på for en scoring i slutningen af kampen, men Kasper Junkers skud på overliggeren i dommerens tillægstid, var det tætteste de kom.

Med resultatet må AGF kigge langt efter den sjetteplads, som havde været en mulighed med en sejr.

Lyngby kan notere sig sit andet point siden de undgik konkurs, men det er ikke nok til at hægte sig på AGF i bundstriden.

Erik Bo var igennem en personlig nedtur af de store i 2013. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Superligaens glemte stjerner fortæller: Alt var sort!

Sport og Spil Ståle om skræksæson: Jeg har været en fiasko

FC København har Superligaens klart tungeste lønbudget. Foto: Polfoto/ Jens Dresling. Sport og Spil Millionerne ruller: Så meget bruger din klub på spillere

21 kommentarer
Vis kommentarer