Annonce:
Annonce:

AGF så rødt i Brøndby-drama: Fænomenal scoring forværrer krise

Første hjemmesejr til Brøndby i mere end tre måneder – AGF i krise uden sejr i seks kampe, og målmanden udvist

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Brøndby fik den første hjemmesejr i mere end tre måneder, da Dominik Kaiser på et drøn af en helflugter og siden Kamil Wilczek sparkede klubben op på en midlertidig fjerdeplads i Superligaen efter 2-0-sejr over AGF.

12.452 tilskuere var taget til fredagsbold i Brøndby, hvor de fik set hjemmeholdet spille sig til en fortjent sejr. Det var i øvrigt første gang i 16 kampe, at Brøndby spillede til nul.

Dominik Kaiser scorede sit første mål i Superligaen på et fantastisk drømmehug. Tyskeren helflugtede bolden i mål fem meter uden for feltet på smart oplæg fra Hany Mukhtar.

Et drøn af et langskud og et resultat af massivt spilovertag til Brøndby efter pausen.

Annonce:

Keeper så rødt
Brøndby slog sejren fast mod slutningen, da Mikael Uhre blev fældet af Oscar Whalley i straffesparksfeltet. En situation, der udløste udvisning og straffespark til Brøndby. Her scorede Kamil Wilczek via opstanderen sin 11. sæsontræffer.

Du kan se episoden og straffesparket herunder:

AGF stillede sig i anden halvleg langt tilbage på banen og overlod fuldstændig initiativet til hjemmeholdet.

Det gav dog et par farlige omstillinger. På en af dem var der optræk til en farlig afslutning, da Martin Spelmann kantede sig forbi Anthony Jung. Men AGF-spilleren afsluttede svagt.

David Nielsens tropper er i pointmæssig krise. Holdet har ikke vundet de seneste seks kampe, hvor det blot er blevet til tre point. Faktisk er den seneste sejr mod Brøndby tilbage i september.

Tobias Sana, der til tider kan være et kreativt omdrejningspunkt, stod meget svagt i billedet hos AGF. Det så i perioder ud, som om han var fuldstændig ligeglad med at involvere sig i spillet.

Fik annulleret mål
I en meget jævnbyrdig første halvleg var Brøndby mest på bolden, men det var gæsterne fra AGF, der fik bolden i mål.

Annonce:

Jens Stage scorede faktisk kort før pausen, men scoringen blev annulleret af kampens dommer, Anders Poulsen, fordi AGF-spilleren bugserede bolden i mål med armen.

Brøndby startede ellers meget aggressivt. De dominerede og pressede gæsterne langt tilbage på banen. Men efter det første intense pres i ti minutter gik luften lidt ud af Brøndby-ballonen.

Kamil Wilczek havde et par farlige forsøg, og anfører Johan Larsson råbte på straffespark, da han væltede i feltet. Men meget af Brøndbys opspil før pausen blev for tilfældigt.

Det kneb med at sætte Hany Mukhtar i scene. Samtidig traf tyskeren ikke altid de rigtige beslutninger, når han fik bolden med fronten mod gæsternes mål.

Det kunne godt ligne et straffespark, AGF blev snydt for, da Ryan Mmaee forsøgte at trække fri i feltet. Anthony Jung løftede i hvert fald benet i situationen, hvor AGF-angriberen faldt. Dommer Anders Poulsen vinkede dog afværgende i situationen.

Bøller amok efter Brøndby-FCK: Politibetjent stadig sygemeldt

Annonce:

Politiforbund tordner mod Brøndby-borgmester efter voldsorgie

Brøndby-træner er presset: - Garnet strammer alvorligt for Zorniger

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: