Aabech-agent slår fast: Kim er færdig i AGF

Kim Aabech ligner en færdig mand hos Superliga-oprykkerne

Der er ballade i AGF. På banen kører det ikke på skinner, hvor sejrens sødme efterhånden er seks kampe væk, og bundplaceringen kommer faretruende nær efter en fornem sæsonstart.

Men udenfor banen er der også store problemer. Førstevalget i angrebet Kim Aabech vil meget gerne forlænge sin aftale med klubben, der udløber til sommer, men klubben er fortsat tøvende, selvom de har meddelt, at de gerne vil forlænge. Klubben vil gerne vente et par måneder med kontrakt-snakken.

Det har fået Aabechs agent, Alan Hvedehave til at undre sig over klubben. Det har han fortalt til medierne, og så brød uenigheden ud i Aarhus.

Cheftræner Morten Wieghorst undrer sig over agentens metoder i medierne, og synes, han skal blande medierne ude af kontraktsnakken.

Hovedpersonen selv vil gerne forlænge, men den forlængelse skal komme nu, og det bliver næppe tilfældet.

Se også: AGF raser mod Aabech-agent

Nu slår angriberens agent så i bordet og slår fast:

- Kim Aabech kommer ikke til at forlænge sin aftale i AGF. Vi valgte med hjertet, og ville give klubben muligheden for at forlænge nu, men når de ikke vil snakke nu, så kigger vi andre steder, siger agenten.

- AGF har insisteret på at snakke forlængelse til december, hvad hvis de vender tilbage da og vil forlænge?

- Vi er parate til at lytte til alle. Og AGF må gerne komme igen til december, men Kim Aabech kommer ikke til at forlænge sin aftale med AGF, slår Hvedehave fast.

Hvor 32-årige Aabechs fremtid så ligger, det er endnu meget uvist.

Spørgsmålet er, hvad Aabech-balladen får af konsekvenser for både klub og spiller fremover...

31 kommentarer
Vis kommentarer