Aabech: Viborg får ikke mange point på den måde

AGF's Kim Aabech var bestemt ikke imponeret over Viborgs spillemæssige formåen. Hvis oprykkerne bliver ved sådan, får de ikke mange point i denne sæson, forudser han

Kim aabech var skuffet over, hvor dybt Viborg stod på hjemmebane. (Foto: Lars Henrik Daugaard)
Kim aabech var skuffet over, hvor dybt Viborg stod på hjemmebane. (Foto: Lars Henrik Daugaard)

Hverken Viborg FF eller AGF var i stand til at score, da holdene mødtes på Energi Viborg Arena mandag aften. Gæsternes Kim Aabech føler dog, at det primært var hans hold, der forsøgte at skabe kampen.

Han var skuffet over Viborgs taktiske indstilling og spillemæssige formåen og forudser en svær sæson i domkirkebyen, hvis ikke spillet ændrer sig.

- Vi kan godt bruge det ene point, især når vi får et rødt kort til sidst (Adrián López, red.). Vi ville rigtig gerne have haft de tre point, og jeg synes også, vi spiller bedst fodbold i dag. Man kan se, Viborg står lidt på hælene i dele af første halvleg, men det røde kort gør selvfølgelig, at vi bliver nødt til at lave nogle ændringer og holde det ene point, sagde han til TV3 SPORT umiddelbart efter kampen.

- Jeg synes bestemt, at vi viser, at vi gerne vil have de tre point. Som jeg siger: Viborg står lidt dernede, og jeg er egentlig lidt skuffet over Viborg i dag. Hvis de spiller sådan hele sæsonen, får de ikke ret mange point.

Med 0-0 i Viborg har Aabech og co. fire point for sæsonens to første runder, mens værter har det ene, de tjente her til aften.

5 kommentarer
Vis kommentarer