Aarhus går amok - reddet i overtiden

Efter to skæbnesvangre selvmål i træk tog Pierre Kanstrup helterollen i den rigtige ende af banen

Efter to selvmål blev Pierre Kanstrup dagens mand i 'Smilets By'. Foto: Henning Bagger
Efter to selvmål blev Pierre Kanstrup dagens mand i 'Smilets By'. Foto: Henning Bagger

AARHUS (Ekstra Bladet): De har sukket og sukket over Pierre Kanstrups selvmål de seneste kampe blandt AGF-tilhængerne.

Men da AGF havde allermest brug for, at julemanden dukkede op med en sen målgave, så valgte AGF-kaptajnen at klemme ballerne ned gennem skorstenen og prikke afgørelsen ind netop som opgøret mod Hobro så ud til at gå mod 0-0.

Indskiftede Magnus Kaastrup tryllede sig to minutter inde i overtiden fri i Hobros venstreside og blev slagtet af Vito Hammershøy-Mistrati, da han var sluppet fri.

Tobias Sana trådte op til bolden og fandt Pierre Kanstrup, der uimodståeligt kastede sig frem og sørgede for at opgøret fik den rette vinder.

I den chancefattige kammp havde De Hvide trods alt skabt tilstrækkeligt med chancer til at vinde kampen, men i Hobro-målet havde Jesper Rask fundet mirakelhandskerne frem, da Jens Stage fik et frit hovedstød i første halvleg og midt i anden halvleg var det Mustapha Bundu, der blev blokeret, da han var helt fri.

Kampen satte også en tyk streg under, at den forestående reduktion af Superligaen til 12 hold nok ikke er så dum endda, hvis det vel at mærke går ud over hold som Hobro.

Det var kampen igennem svært at se, hvad miniputterne fra bunden af Mariagerfjord egentlig ville have ud af kampen i Aarhus - ud over at forsøge at komme hjem med 0-0. Barsk dom, men de gulblusede gæster leverede egentlig al den nødvendige skyts til at fælde den dom. Én skaldet afslutning i løbet af kampens første time.

Og selv om Hobro skal have kredit for at udvise lidt mere angrebsiver i kampens sidste halve time, så udmøntede presset sig aldrig til mere end behjertede forsøg fra distancen. Og fra den afstand så kunne ikke en gang selvmåls-varme Pierre Kanstrup ordne den sidste del af opgaven for gæsterne.

I stedet havde Kanstrup åbenbart opsparet så mange kræfter, at han havde tid til at levere den helt store julegave til det sparsomme publikum i Aarhus.

Se også: Ærlig Brøndby-ejer: 'Det kan vi ikke være bekendt'

Se også: De kan afløse fyret Superliga-træner

Claus Nørgaard er færdig i Sønderjyske. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Superligaen - 17. dec. 2018 - kl. 14:50 Chokerede klubben i weekenden: Nu er Superliga-træner fyret

1 af 12 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
2 af 12 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
3 af 12 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
4 af 12 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
5 af 12 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
6 af 12 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
7 af 12 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
8 af 12 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
9 af 12 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
10 af 12 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
11 af 12 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
12 af 12 Efter to selvmål blev Pierre Kanstrup dagens mand i 'Smilets By'. Foto: Henning Bagger
23 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere