Aarhusiansk avis hævder: 'Duncan' vender hjem

Der mangler ikke meget, før Morten Duncan igen kan kalde sig AGF-spiller, skriver Århus Stifttidende

Der mangler ikke meget før Morten Duncan igen kan kalde sig AGF-spiller.

Morten Duncan Rasmussen skiftede tilbage i 2006 fra AGF til Brøndby, og nu kan han efter ti år vende tilbage til Aarhus på et skifte væk fra mesterklubben FC Midtjylland. Det skriver Århus Stifttidende lørdag aften, der melder at de har mere om historien søndag.

Avisen hævder, at man er så langt i processen, at AGF og Morten Duncan kan skrive under på en kontrakt i begyndelsen af den kommende uge. Det er dog hverken noget, som mediet har kunnet få kommentarer til fra spilleren selv, sportschef Jens T. Andersson eller klubbens nye træner Glen Riddersholm.

Se også: AGF varm på vulkan-bomber

Et skifte vil da også betyde, at Duncan kan blive genforenet med Glen Riddersholm, som han havde som træner i FC Midtjylland indtil i sommer, da Glen Riddersholm forlod sin post som træner i den midtjyske klub.

Den aarhusianske lokalavis peger da også på, at det netop er fordi Duncan kan få Riddersholm som træner igen, at kærligheden mellem spilleren og AGF nu blomstrer i vilden sky. Det eneste, der skulle komme i vejen for et skifte, er, at der også er bud fra en kinesisk klub, lyder det.

Det kan desuden tilføjes til Stiftens historie, at Morten Duncan Rasmussen ikke var med i FC Midtjyllands træningskamp mod Skive torsdag og heller ikke var med til træningen fredag. Morten Duncan har kontraktudløb med den midtjyske klub til sommer.

Glen Riddersholms startede sit virke i AGF med sit velkendte høje humør (Foto: Anita Graversen) AGF - 8. jan. 2016 - kl. 19:29 Sådan vil Riddersholm genrejse AGF

I FCM har man i dette vindue hentet den tjekkiske angriber Vaclav Kadlec, så man nu udover Duncan råder over Martin Pusic, Paul Onuacho og så Kadlec på et hold, der indtil videre primært har spillet med én angriber under træner Jess Thorup.

AGF har også på rygtebasis snøren ude efter den islandske angriber Vidar Örn Kjartansson, der i 2014 blev topscorer i den norske liga med 31 mål i 33 kampe.

17 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere