Ærlig David Nielsen: - Det er den store svaghed ved Aarhus

Aarhusianere vil altid være udfordret på attitude i forhold til københavnere, mener AGF-træner David Nielsen

David Nielsen ser gerne, at jyderne lærer lidt af københavnernes attitude. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
David Nielsen ser gerne, at jyderne lærer lidt af københavnernes attitude. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

AGF-træner David Nielsen vil se mere attitude hos jyder og aarhusianere, end han ser i øjeblikket.

Som tidligere cheftræner i Lyngby og med en aktiv karriere som fodboldspiller i FC København mener han, at der er en mentalitetsforskel på københavnere og aarhusianere.

Det fortæller David Nielsen, der søndag forlængede sin kontrakt som cheftræner i AGF frem til sommeren 2023, i et stort interview i Århus Stiftstidende.

- Som den jyske hovedstad er der ingen tvivl om, at Aarhus altid vil være udfordret på attitude i forhold til københavnerne. Jeg har arbejdet i Lyngby og mærket, hvordan det er at have københavnere.

- I Jylland er der den her jyske jordbundethed, som vi alle elsker, men som vi ikke kan bruge til en skid sportsligt, siger David Nielsen til Århus Stiftstidende.

Artiklen fortsætter billedet...

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
 

43-årige David Nielsen har ført AGF op på en øjeblikkelig tredjeplads i Superligaen, og han arbejder med at få spillerne til at drømme stort.

- Det er en fin balance, men det er den store svaghed ved Aarhus - vi bliver for jordbundne og tør ikke drømme.

- Det er en svaghed, der er svær at gøre op med. Det sker kun gennem præstationer, hvor du kan vokse dig til den attitude, der skal til, fortæller AGF-træneren til avisen.

David Nielsen blev ansat som AGF-træner i efteråret 2017.

AGF holder lige nu juleferie og spiller sin første kamp i Superligaen 16. februar hjemme mod Randers FC.

Fallon Sherrock er på rekordtid blevet publikumsyndling i Alexandra Palace. Foto: Luke Walker/Getty Images Anden sport Har taget alle med storm: - Det er epokegørende

Heung-min Son har fået tre spilledagens karantæne for sit udfald mod Antonio Rüdiger. Foto: EDDIE KEOGH/Ritzau Scanpix Premier League Tottenham-stjerne kortsluttede: Nu klager Mourinho

Elias Fritjof Sørensen vender tilbage til Newcastle. Foto: Newcastle United Premier League Dansker tilbage efter skidt ophold: - Det er håbløst

Musthapha Bundu har været brandvarm for AGF dette efterår. Men der er allerede bud efter den lynhurtige kantspiller fra udlandet. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Sport og Spil Kæmpe transfer-overblik: Sådan skal AGF og OB handle

69 kommentarer
Vis kommentarer