Afviser salg til AGF

Superliga-klubberne er begyndt at tage hul på transfervinduet i januar, og AGF er et af de mandskaber, der arbejder på at forstærke sig

De ligger nummer tre i Superligaen, men de gode resultater får ikke AGF til at hvile på laurbærerne.

Og med transfervinduets åbning er der mulighed for at forstærke sig på spillerfronten, hvilket det lader til, at AGF forsøger at gøre.

Flere australske medie har fortalt, hvordan sportschef Peter 'PC' Christiansen efter afslutningen på efterårssæsonen har været i Australien for at se nærmere på midtbanespiller Keanu Baccus fra Western Sydney Wanderers.

'PC' har fået nej til at begynde med. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix
'PC' har fået nej til at begynde med. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix
 

Den defensive midtbanespiller, 21 år, er født i Sydafrika, men har valgt at spille for ungdomslandsholdsfodbold for Australien, og det er altså en spiller, som AGF angiveligt ser et lys i.

Men det kommer til at koste, hvis AGF skal have fat i spilleren, for han er dels eftertragtet, dels ikke til salg.

Det er mediet The Sydney Morning Herald, der fortæller, at den australske klub har afvist AGF's tilnærmelser.

Ifølge mediet ønsker klubben ikke at sælge den centrale midtbanespiller, og derfor vil man - skulle der komme yderligere bud - afvise den danske klub.

Det kan selvfølgelig alt sammen være et spil for at presse prisen op, men 'PC' og AGF kender til australske spillere, som man tidligere har haft god succes med, og derfor lader man sig nok ikke presse for meget.

AGF har de seneste par år hentet Zach Duncan, Mustafa Amini og Alex Gersbach, der alle er australiere.

Keanu Baccus skal - i øvrigt sammen med både Zach Duncan og Alex Gersbach - med det australske U23-landshold, der i januar spiller de asiatiske U23-mesterskaber.

Foto: Francois Walschaerts/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Storvask i januar: Storklub vil af med 24 spillere

Her ses Anthony Martial og hans kone, Melanie Da Cruz, i 2016. Foto: FameFlynet.uk.com / SplashNews.com Premier League Konen raser mod Mourinho: Ville ikke være i nærheden af ham

Foto: Shutterstock - Fotomontage: Anne-Marie Dyrkilde Sport Vildt sports-år i vente: Her er den billigste tv-løsning

10 kommentarer
Vis kommentarer