AGF-boss fatter ikke 'Duncan-snak': Det ryster mig faktisk

Jacob Nielsen vidste godt, at han ville havne i et stormvejr, da han satte sig i direktør-stolen i AGF. Visse angreb på hans person føler han dog er helt uretfærdige

Han har været i klubben i tre og et halvt år, og kombinationen af AGF og Jacob Nielsen har ikke været kedelig. Hverken for medierne eller manden selv.

AGF-direktøren har været gennem stormvejr flere gange, men han har egen opfattelse ikke været rystet af det enorme fokus fra omverdenens side, siden han kom til fra Randers i 2015. For sådan er det i Aarhus-klubben, og det vidste han godt.

Ligesom han godt har været klar over, at hans direkte facon ville kaste bevågenhed af sig fra mediernes side.

- Det klynker jeg ikke over. Jeg ved godt, at det følger med, når man er i AGF, der bare er langt mere interessant end Randers. Det er sådan det er, og det må jeg så forholde mig til, siger Jacob Nielsen i et interview med Århus Stiftstidende.

Det har været 42 udfordrende måneder i direktør-stolen, men det har ikke været mere krævende end forventet. Også selv om Nielsen af og til har stået i skudlinjen.

Når han er blevet gjort til syndebuk eller skurk i situationer, hvor kedelige historier har set dagens lys. Som det senest var tilfældet i forbindelse med salget af klub-ikon Morten 'Duncan' Rasmussen.

- Det er en kæmpe misforståelse. Jeg er jo ikke særlig meget omkring holdet og det sportslige i hverdagen. Vi har folk ansat til at tage sig af de ting, som ved meget bedre end mig, siger Nielsen.

- Men jeg oplever alligevel, at det bliver stillet ude foran min dør. Og det ærgrer mig, hvis folk får det indtryk, at det bare er mine beslutninger. For det er forkert, lyder det fra Jacob Nielsen.

- At der eksempelvis er nogle, der ved deres fulde fem, kan påstå, at Morten 'Duncan' Rasmussen er rejst fra AGF på grund af mig, det ryster mig faktisk. Jeg ved godt, at det er den sjove historie at skrive. Og det var det samme efter fyringen af Glen Riddersholm, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

AGF-træner David Nielsen erstattede Glen Riddersholm. Foto: Henning Bagger/Ritzau/Scanpix
AGF-træner David Nielsen erstattede Glen Riddersholm. Foto: Henning Bagger/Ritzau/Scanpix
 

Er ikke lykkedes
Direktøren var med til at placere David Nielsen som erstatning som ny træner, og efter en kritisabel start for den tidligere Lyngby-mand ser AGF ud til at være kommet op i et andet gear.

Efteråret sluttede med uafgjort i Brøndby, og en vinter-opstart, der bød på to sejre i test-turneringer, åbnede Aarhus-klubben anden halvdel af Superliga-sæsonen med en sejr over Hobro (se det fremragende mål fra den kamp øverst i artiklen).

Og der er meget mere at hente i AGF, mener Nielsen. Han erkender således, at man langt fra har indfriet potentialet endnu.

- Nej, vi er ikke lykkedes sportsligt endnu, men jeg har en glæde ved at gå på arbejde hver dag, uanset hvad folk siger og skriver. Det betyder ikke, at jeg er tilfreds. Vi har et kæmpe uforløst potentiale, som fortsat ligger og ulmer, siger han.

Næste chance for at forløse endnu mere af det, finder sted mandag aften, hvor AGF møder SønderjyskE på hjemmebane. Det opgør kan følges LIVE her på eb.dk fra klokken 19.00.

Tobias Sana har imponeret David Nielsen i opstarten. Foto: Henning Bagger/ Ritzau Scanpix AGF AGF-chef: Han har ødelagt dem allesammen

AGF Første premieresejr i 19 år: Se AGFs kanonmål!

 

28 kommentarer
Vis kommentarer