AGF-direktør: Pilen peger på Glen - ikke ledelsen

Det er Glen Riddersholm, og kun Glen Riddersholm, som har ansvaret for de svigtende resultater i AGF, siger Jacob Nielsen

Først røg Morten Wieghorst, så var det den svenske sportschef Jens Andersson, og lørdag blev det så Glen Riddersholms tur til at forlade den AGF-skude, som administrerende direktør Jacob Nielsen blev ansat til at vende i sommeren 2014.

Men selv om der, som vanligt, har været godt gang i den aarhusianske svingdør, mener Jacob Nielsen ikke, at pilen peger mod direktionen i AGF. Den peger kun på én mand i dette tilfælde, og det er ham, der har mistet sit job:

- Vi har kigget på de midler, som Glen Riddersholm har fået stillet til rådighed og mål dem op mod de resultater, der er leveret. Der er Glen Riddersholm blevet vejet og fundet for let. Det handler også om rettidig omhu, for Glen havde godt et halvt år tilbage af sin kontrakt, og derfor følte vi, at det var det rigtige tidspunkt at trykke på knappen nu her i landsholdspausen, siger Jacob Nielsen.

AGF's ledelse (Lars Fournais, Jacob Nielsen og Peter Christiansen) kan ikke bebrejdes for de manglende sportslige resultater, siger Jacob Nielsen. Foto: /ritzau/Ernst van Norde
AGF's ledelse (Lars Fournais, Jacob Nielsen og Peter Christiansen) kan ikke bebrejdes for de manglende sportslige resultater, siger Jacob Nielsen. Foto: /ritzau/Ernst van Norde
 

Jacob Nielsen understreger, at ledelse, træner og spillere er i samme båd og forsøger at ro den samme vej, men det er ikke på direktionsgangene, der er blevet fejlet i denne omgang, mener direktøren:

- Når du spørger på den måde, så er jeg nødt til at svare, at pilen ikke peger på hverken sportschefen eller mig. Jeg mener, Peter Christiansen har leveret et flot transfervindue denne sommer, og jeg vurderes ikke alene ud fra de sportslige resultater.

- Det er spillet på banen og de sportslige resultater, der har manglet i ligningen, og det er i Glen Riddersholms afdeling. Glen har haft en finger med i alle afgange og tilgange til AGF, og når de sportslige resultater alligevel ikke er gode nok, så må pilen pege på cheftræneren, siger Jacob Nielsen

AGF's bestyrelsesformand, Lars Fournais, udtalte sagde tidligere lørdag til Ekstra Bladet, at beslutningen om Glen Riddersholms fyring blev truffet allerede efter pokalfadæsen mod Fredericia.

AGF Sendt på porten inden mål-show: Denne kamp førte til AGF-fyring

Ifølge Ekstra Bladets kilder har AGF's interesse for at hente David Nielsen ind som afløser for Glen Riddersholm dog været varm i lang tid - også længere tilbage end det pinlige nederlag i pokalen.

Men den oplysning vil sportschef Peter Christiansen dog ikke bekræfte.

- Det er gennem en længere periode, vi har haft for dårlige resultater, og præstationerne har gange enkelt været for ustabile. Beslutningen om at fyre Glen er ikke én, vi har taget i en bil hjem fra Helsingør. Det er klart. Vi har løbende evalueret. Men jeg vil ikke komme nærmere ind på, hvornår kontakten med David Nielsen opstod.

Foto: Ernst van Norde AGF Duncan raser mod AGF: Det er en skandale!

Allan Olsen Hvad faen har I gang i, AGF!

AGF Chok-afsløring: Riddersholm fyret! David Nielsen er ny AGF-træner

90 kommentarer
Vis kommentarer