AGF-direktør til fans: Opfør jer som tyrkere

AGF-direktør Jacob Nielsen fortæller, at han ikke ville have noget imod, at de danske fans tog lidt af den tyrkiske passion til sig med undtagelse af de gange, hvor tyrkerne har dummet sig på tilskuerpladserne

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AGF

Det er nok ikke helt forkert at påstå, at rigtig mange tyrkere brænder for fodbold. I går aftes spillede AGF mod Galatsaray i en venskabskamp, som gæstern vandt 3-1, og her var der ikke overraskende stor interesse fra herboende danskere med tyrkisk baggrund, som gerne ville ind at seCimbompå dansk jord.

Og AGF-direktør Jacob Nielsen siger, at han ikke ville have noget imod, hvis de danske fans tog lidt af den tyrkiske passion til sig.

- Der har været stor interesse fra de herboende tyrkiske fans, men også fra tyrkere rundt omkring i Skandinavien. Det overrasker os ikke, at interessen fra de tyrkiske fans er så stor. De er ekstremt passioneretde. Noget, som vi danskere burde tage til os.

- En gang imellem går det lidt over gevind - det skal vi ikke tage til os, men ellers er de jo ekstremt passionerede omkring deres fodbold, så hvis vi kunne få bare en lille brøkdel flere blandt det århusianske publikum til at være på samme måde, så er vi kommet rigtig langt, siger Jacob Nielsen til TV2 Østjylland.

Det kan godt være, Jacob Nielsen efterlyser lidt ekstra passion i Danmark og blandt AGF-fans, men til Århus-klubbens forsvar skal det siges, at flere spillere har rost klubbens fans for deres præstation i Parken i pokalfinalen mod FCK tilbage i maj.

Senest udtalte Stephan Petersen for seks dage siden, at han og flere medspillere havde tinitus i halvlegen i Parken som følge af AGF-fansenes lydkulisse.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind