AGF driller Hobro: Se deres kække gave efter skrivebordssejr

Hobro møder AGF for første gang siden de tabte Tamboura-sagen på skrivebordet

Adama Tamboura blev hovedperson, da AGF vandt på skrivebordet (Foto: Ernst van Norde)
Adama Tamboura blev hovedperson, da AGF vandt på skrivebordet (Foto: Ernst van Norde)

Adama Tambouras certifikat-sag giver en ekstra dimension på den kommende Superliga-runde, hvor Hobro i aften tager i mod AGF.

Og efter de syrlige angreb på AGF fra Hobros bestyrelsesformand Steen Juulsgaard, så skyder AGF-tilhængerne nu tilbage med et initiativ, som har masser af glimt i øjet.

AGF's fanklub har forberedt en pakke til Hobro, der indeholder en sut - og et Hello Kitty-skrivebord samt taburet. En gave som vil blive sendt til Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen.

- Vi har efter længere tids søgen, fundet Jeres bortkomne skrivebord – dog uden point og certifikat.

- Uden sådan et bord kan man jo komme i knibe i mange henseender og derfor glæder det os, at kunne levere bordet tilbage i forbindelse med fredagens kamp, skriver fanklubben på sin hjemmeside.

- Vi, i AGF Fanclub, vil altid gerne hjælpe hvor vi kan, og håber, ved at levere det bortkomne bord tilbage, at kunne hjælpe med at nedbringe DBU´s antal af sager grundet manglende skriveborde.

- Vi håber at dagens kamp bliver afgjort på banen, hvor fodbold rettelig – og i respekt for spillernes indsats – bør afgøres, skriver AGF-tilhængerne.

Der er lagt i gryden til en kamp med mere på spil end bare tre point.

0 kommentarer
Vis kommentarer