AGF handler videre: Henter forsvarsspiller i Zenit

Oprykkerne fra AGF er ikke færdige med at handle: Klubben har hentet Jamal Khodzhaniyazov i Zenit, skriver den russiske klub

Den russiske forsvarsspiller Jamal Khodzhaniyazov skifter til AGF. Det skriver den russiske klub Zenit, der forklarer, at AGF har købt den 19-årige forsvarsspiller, der er bedst på venstrebacken.

Backen, der bliver kaldt Jamal, men har det fantastiske navn Jamaldin Khodzhaniyazov, er dermed klar til at tørne ud for AGF.

Se også: Brøndby-spiller tæt på ny superligaklub

Der er tale om en spiller med potentiale, og Zenit er da heller ikke helt klar til at slippe Jamal Khodzhaniyazov, for den russiske klub har sikret sig en tilbagekøboption på ham. En option, der kan udnyttes inden for de kommende to sæsoner.

AGF mangler angiveligt stadig en offensiv-spiller, og den spiller kan meget vel være Emil Nielsen, der ventes at skifte til AGF senere mandag.

FC Midtjylland - 31. aug. 2015 - kl. 18:49 FC Midtjylland: Vi afviste flot tilbud på Sviatchenko

Og så glæder vi på tipsbladet.dk os naturligvis til, at de danske kommentatorer skal forsøge at udtale forsvarsspillerens navn.

1 af 2 Jamal Khodzhaniyazov skifter til AGF - men Zenit kan købe ham tilbage inden for de to næste sæsoner. (Foto: All Over Press)
2 af 2 
10 kommentarer
Vis kommentarer