AGF henter driblende landsholdsspiller

Oprustningen til Superligaen fortsætter i AGF. Seneste tilgang er den irakiske landsholdsspiller Ahmed Yasin

AGF har skrevet under med Ahmed Yasin fra Örebro (Foto: Gregers Tycho)
AGF har skrevet under med Ahmed Yasin fra Örebro (Foto: Gregers Tycho)

AGF forstærker offensiven med den 24-årige kantspiller Ahmed Yasin, som har sat sin signatur på en kontrakt gældende fra 1. januar 2016 og to år frem.

De seneste fire år har Yasin været en offensiv profil i den svenske klub Örebro SK.

- Vi får en spiller, som har mange spændende egenskaber. Han er hurtig og har en god teknik i høj fart.

- Det betyder, at han både kan gå ind i banen og kombinere og lave gennembrud på ydersiden, siger AGF-sportschef Jens Andersson til klubbens hjemmeside og tilføjer:

Superliga-sæsonen 2015-16 indledes på Farum Park. Superligaen Overblik: Sådan starter dit Superliga-hold

- Han passer godt ind i vores spillestil og har i det hele taget gode forudsætninger for at lykkes i AGF - blandt andet også i kraft af hans erfaringer med Iraks landshold, hvor han er vant til at præstere foran mange mennesker.

Yasin, der både har svensk og irakisk statsborgerskab, har siden 2011 spillet 97 kampe for Örebro SK. Nu ser han frem til at prøve kræfter med AGF og den danske Superliga.

Jesper Hansen, der er reserve i franske Évian, kan havne på Vestegnen, hvis det bliver for dyrt at lukke en aftale med Frederik Rønnow. (Foto: Richard Skovby) Brøndby Brøndby lurer på Évian-reserve

Johan Elmander skal nu til at spille på den offensive midtbane eller den centrale midtbane (Foto: Gregers Tycho) Superligaen Brøndby flytter Elmander

- AGF er en klub på vej frem med nye spillere og nye ambitioner. Jeg har hørt meget godt om klubben, og jeg synes godt om de planer, Jens og Morten Wieghorst har fortalt mig om. Jeg ser det som et stort skridt frem for mig.

- Jeg er en holdspiller, der altid sætter holdet først og arbejder hårdt i 90 minutter. Jeg har mine forcer i offensiven og kan godt lide at udnytte min fart til at udfordre en mod en og være med til at skabe chancer, lyder det fra den kommende AGF'er.

Yasin var inde i billedet til diverse svenske ungdomslandshold, men valgte i stedet at repræsentere Irak.

De første optrædener fik han på OL-landsholdet, og siden juni 2012 står han noteret for 39 A-landskampe.

Ahmed Yasin var sidste sæson den bedste dribler i Allsvenskan ifølge det realistiske computer-spil Football Manager.

Thomas Kahlenberg er Superligaens bedste tekniker ifølge Football Manager (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Football Manager: Her er Superligaens bedste

Josip Elez har ikke slået til i Lazio, men AGf tror på, at han kan gøre det i Superligaen. (Foto: agf.dk) AGF AGF opruster med ung Lazio-forsvarer

8 kommentarer
Vis kommentarer