AGF henter landsholdsspiller i Superligaen

Oprustningen til Superligaen er i gang i AGF. Klubben har skrevet kontrakt med Elmar Bjarnason fra Randers

Elmar Bjarnason er første skud på den stamme af forstærkninger, der skal forsøge at etablere AGF i Superligaen. (Foto: Claus Bonnerup)
Elmar Bjarnason er første skud på den stamme af forstærkninger, der skal forsøge at etablere AGF i Superligaen. (Foto: Claus Bonnerup)

Kort tid efter at Randers FC på klubbens hjemmeside meddelte, at man ikke har kunnet honorere midtbanespilleren Elmar Bjarnasons krav til en ny kontrakt, blev hans fremtid afsløret i en pressemeddelelse fra AGF.

Aarhusianerne, som fra næste sæson er tilbage i Alka Superligaen, meddeler, at man har skrevet en toårig kontrakt med den islandske landsholdsspiller.

- Det er et spændende projekt, AGF er i gang med. AGF er en stor klub med et stort potentiale og en passioneret fanskare, som jeg glæder mig til at spille for, siger den 28-årige islænding ifølge pressemeddelelsen.

Både Brian Laudrup og Flemming Povlsen er beskæftiget i TV-branchen. Kun Povlsen havde dog et job ved siden af, som han nu har måtte opgive (Foto: Ole Steen) AGF TV-tjans koster Flemming Povlsen trænerjobbet

Foto: AP Tysk fodbold AGF må vente: Leon Andreasen vil blive i Hannover

AGF-sportschef Jens Andersson glæder sig også over at have fået fingrene i den løbestærke midtbanespiller.

- Han er en hårdtarbejdende spiller, som dækker et stort område og som samtidig er teknisk velfunderet. Han passer godt ind i den måde, vi gerne vil spille på, og jeg ser frem til at se ham i AGF-trøjen, siger Jens Andersson.

Elmar Bjarnason kom til Randers i 2012, og han har siden spillet 85 kampe for kronjyderne.

Derudover er det blevet til 19 landskampe for Island indtil videre.

23 kommentarer
Vis kommentarer