AGF henter landsholdsspiller i Superligaen

Oprustningen til Superligaen er i gang i AGF. Klubben har skrevet kontrakt med Elmar Bjarnason fra Randers

Elmar Bjarnason er første skud på den stamme af forstærkninger, der skal forsøge at etablere AGF i Superligaen. (Foto: Claus Bonnerup)
Elmar Bjarnason er første skud på den stamme af forstærkninger, der skal forsøge at etablere AGF i Superligaen. (Foto: Claus Bonnerup)

Kort tid efter at Randers FC på klubbens hjemmeside meddelte, at man ikke har kunnet honorere midtbanespilleren Elmar Bjarnasons krav til en ny kontrakt, blev hans fremtid afsløret i en pressemeddelelse fra AGF.

Aarhusianerne, som fra næste sæson er tilbage i Alka Superligaen, meddeler, at man har skrevet en toårig kontrakt med den islandske landsholdsspiller.

- Det er et spændende projekt, AGF er i gang med. AGF er en stor klub med et stort potentiale og en passioneret fanskare, som jeg glæder mig til at spille for, siger den 28-årige islænding ifølge pressemeddelelsen.

Se også: TV-tjans koster Flemming Povlsen trænerjobbet

Se også: AGF må vente: Leon Andreasen vil blive i Hannover

AGF-sportschef Jens Andersson glæder sig også over at have fået fingrene i den løbestærke midtbanespiller.

- Han er en hårdtarbejdende spiller, som dækker et stort område og som samtidig er teknisk velfunderet. Han passer godt ind i den måde, vi gerne vil spille på, og jeg ser frem til at se ham i AGF-trøjen, siger Jens Andersson.

Elmar Bjarnason kom til Randers i 2012, og han har siden spillet 85 kampe for kronjyderne.

Derudover er det blevet til 19 landskampe for Island indtil videre.

23 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere