AGF henter landsholdsspiller

AGF kan snart præsentere Jon Dagur Thorsteinsson som ny mand på Fredensvang

Jon Dagur Thorsteinsson skifter permanent til AGF. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Jon Dagur Thorsteinsson skifter permanent til AGF. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Vendsyssel FF må en tur ned i NordicBet Ligaen, og med det in mente kan nordjyderne godt glemme alt om at holde på islandske Jon Dagur Thorsteinsson, som klubben har haft på en lejeaftale fra Fulham FC hele sæsonen.

Den 20-årige kantspiller bliver dog i Danmark og Superligaen.

Ifølge islandske 433.is har Jon Dagur Thorsteinsson været til lægetjek i AGF, og han vil snart blive præsenteret som ny mand på Fredensvang.

Det er kun en måned siden, at offensivspilleren forlængede sin kontrakt med Fulham FC, men 433.is skriver, at Thorsteinsson skifter permanent til AGF.

Det er oplysninger, som Ekstra Bladet har fået bekræftet.

Foto: Ernst van Norde Sport og Spil Varm transfersommer venter: Sådan handler AGF, AaB og Horsens

AGF har allerede hentet Anders Fæster og Nicolai Poulsen til klubben denne sommer, og Jon Dagur Thorsteinsson bliver den tredje nyerhvervelse i Aarhus, hvor sportschef Peter Christiansen i flere transfervinduer har haft held og dygtighed til at have truppen tidligt på plads.

Med indkøbet af Jon Dagur Thorsteinsson har AGF fået en vigtig brik på plads i offensiven til den kommende sæson, og aarhusianerne nu ser ud til at køle interessen for Emmanuel Sabbi i Hobro.

Jon Dagur Thorsteinsson scorede tre mål for Vendsyssel FF i den forgangne sæson. Islændingen har spillet tre kampe for Islands A-landshold, men er ikke med i denne landsholdssamling.

Mads Kaalund skal hjælpe Silkeborg til overlevelse i den nye sæson. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Varm transfersommer venter: Sådan handler Silkeborg, Esbjerg og OB

Robert Skov bliver en af transfervinduets mest interessante emner at følge. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Varm transfersommer venter: Sådan handler FCK, Lyngby & Hobro

Niels Frederiksen og Ebbe Sand får også en travl transfersommer. Foto: Kenneth Meyer Sport og Spil Varm transfersommer venter: Sådan handler Brøndby, Randers & FC Nordsjælland

23 kommentarer
Vis kommentarer