AGF henter serbisk angriber

Aleksandar Cavric skal lave mål for AGF det næste år. Serberen skifter til oprykkerne fra belgiske Genk.

Aleksandar Cavric, her i duel med danske Jens Jönsson under sommerens U21-slutrunde, kommer til AGF på en lejeaftale. (Foto: AP)
Aleksandar Cavric, her i duel med danske Jens Jönsson under sommerens U21-slutrunde, kommer til AGF på en lejeaftale. (Foto: AP)

Oprykkerne fra AGF har endnu engang kigget ud over landets grænser for at finde forstærkning.

Lørdag har den aarhusianske klub indgået en lejeaftale med serberen Aleksandar Cavric, der primært gør sig som angriber. Cavric skifter fra den belgiske klub Genk.

Det oplyser AGF i en pressemeddelelse.

Den 21-årige angriber skal give AGF flere strenge at spille på, end Mate Vatsadze og saksesparkskongen Morten Nordstrand giver AGF's angreb.

- Han besidder nogle interessante offensive kvaliteter på 9'er-positionen, og vi har stor tiltro til, at han kan folde sit talent ud hos os.

- Hans forcer passer godt til den måde, vi spiller på, og han vil være med til at give os flere strenge at spille på i offensiven, siger sportschef Jens Andersson.

Fredag var angriberen på plads til at se sine nye holdkammerater i 0-0-kampen mod Esbjerg.

- Jeg så kampen mod Esbjerg, og jeg synes, at AGF spiller en god form for fodbold, som passer godt til mig. Jeg kan godt lide den boldbesiddende stil, og jeg tror, at jeg hurtigt vil kunne falde ind i den.

- Jeg er en hurtig spiller, som altid har spillet angriber. Jeg foretrækker at spille central angriber, men jeg har også været brugt på kanten. Jeg sparker godt med begge ben, siger Cavric.

Aleksandar Cavric er den del af det serbiske U21-landshold, med hvem han også er af sted i næste uge. Derfor begynder han først i AGF efter serbernes kvalifikationskamp mod Litauen 8. september.

Tidligere på sommeren har AGF hentet to andre østeuropæere i form af kroaterne Josip Elez og Dino Mikanovic, ligesom irakeren Ahmed Yasin, spanieren Adrian Lopez og islændingen Elmar Bjarnason er kommet til.

1 kommentar
Vis kommentarer