AGF køber ind hos PL-nedrykker

Aarhus-klubben har hentet Fulham-spiller i Vendsyssel

Den tidligere Vendsyssel-spiller Jón dagur Thorsteinsson bliver her tiljublet efter at have scoret mod SønderjyskE (Foto: Claus Bjørn Larsen, Ritzau/Scanpix)
Den tidligere Vendsyssel-spiller Jón dagur Thorsteinsson bliver her tiljublet efter at have scoret mod SønderjyskE (Foto: Claus Bjørn Larsen, Ritzau/Scanpix)

Hjørring skal skiftet ud med Aarhus samtidigt med, at han har sagt good-bye til London.

Nu er det officielt, at AGF har hentet den islandske landsholdsspiller Jón Dagur Thorsteinsson.

Efter at have været udlejet til Vendsyssel i den forgangne sæson har AGF skrevet en tre år lang kontrakt med den alsidige spiller, som i fire år har tilhørt Premier League-nedrykkeren Fulham.

Det var i Vendsyssel, at han sidste efterår blev islandsk landsholdsspiller med foreløbig tre kampe og et mål på cv'et.

Selv om Fulham efter nedrykningen fra Premier League skal i gang med at bygge et nyt hold op, så har Jón Dagur Thorsteinsson ikke indgået i planerne.

AGF's sportschef Peter Christiansen kan se frem til at få spiller, som vil komme med både dynamik og fart, ligesom han har en fremragende sparketeknik.

Dermed er der påny islandsk blod i AGF-truppen, som tidligere har rådet over navne som Aron Jóhannsson, Kári Arnason, Ólafur Kristiánsson, Elmar Bjarnason og senest Björn Daniel Sverrisson.

AGF var tirsdag i øvrigt en tur i Horsens for at spille en træningskamp, og det blev til en sejr på 3-0 på mål af Frederik Tingager, Youssef Toutouh og Mostafa Maarouf.

Foto: Ernst van Norde Sport og Spil Varm transfersommer venter: Sådan handler AGF, AaB og Horsens

Bo Henriksen fik tre mål og tre point at juble over søndag. Foto: Ernst van Norde Superligaen Rødt kort åbnede døren til Horsens-fest

Christian Lønstrup blev suspenderet fra sin stilling som cheftræner for FC Roskilde, efter han anklagede flere spillere fra holdet i at have medvirket i matchfixing. Foto: Jens Dresling Sport og Spil 48 vanvittige timer: Lønstrup overhørte det værste til privat fest

 

2 kommentarer
Vis kommentarer