AGF præsenterer mindre underskud og opgiver slutspillet

AGF havde et underskud på 2,6 millioner kroner i sidste halvdel af 2016, hvilket er inden for forventningerne

AGF havde et underskud på 2,6 millioner kroner i 2016. Foto: Polfoto
AGF havde et underskud på 2,6 millioner kroner i 2016. Foto: Polfoto

Selskabet bag superligaklubben AGF, Aarhus Elite A/S, præsenterede onsdag et underskud på 2,6 millioner kroner i halvårsregnskabet for sidste halvdel af 2016.

Det er en nedgang på 0,7 millioner kroner i forhold til samme periode året før, oplyser klubben i en fondsbørsmeddelelse.

Ledelsen forventer fortsat et resultat på mellem tre millioner og minus tre millioner kroner for hele regnskabsåret 2016/17.

På den sportslige front afskriver klubben sin chance for at nå slutspillet, som inkluderer de øverste seks hold efter 26 runder i slutspillet.

Med fire runder tilbage ligger AGF nummer 11 med syv point til sjettepladsen.

Nu har klubben en ambition om at slutte bedst muligt uden for top-6, og man har desuden stadig chancen for at kopiere sidste sæsons plads i pokalfinalen.

- Vi følger fortsat den plan, vi har lagt for den kommercielle udvikling, og resultatet for halvårsregnskabet er inden for rammen af vores forventninger, siger klubbens administrerende direktør, Jacob Nielsen, og tilføjer:

- Men affødt af de sportslige resultater, der ikke modsvarer vores målsætning om, at vi fra denne sæson skal være en fast del af mesterskabsslutspillet, og dermed en placering i top-6, må vi også erkende, at vi er i den lave ende af vores forventninger, siger han.

TV: Sådan er Superliga-strukturen:

Se også: Hovedsponsor forlænger samarbejde med Silkeborg

Se også: SønderjyskE vil af med angriber: En dum situation

Sport og Spil Så ruller 'suppen' igen: Få det fulde overblik her

6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere