AGF-profil afslører: Færdig med klubben til sommer

Stephan Petersen er til sommer færdig i AGF efter seks og et halvt år i klubben. En beslutning der er truffet af begge parter

Efter seks år i klubben kan Stephan Petersen nu være færdig i AGF. (Foto: Jens Henrik Daugaard)
Efter seks år i klubben kan Stephan Petersen nu være færdig i AGF. (Foto: Jens Henrik Daugaard)

AGF har gennem de seneste år været igennem store op og nedture. Store udskiftninger har præget både spillertruppen og trænerbænken, men flere er blevet hængende. En af dem er 30-årige Stephan Petersen, der kom til Århus i 2010, og som siden stort set har været fast mand.

Til sommer slutter tilværelsen i AGF dog for Stephan Petersen. Det afslører han i et interview tirsdag, hvor midtbanespilleren fortæller, at parterne i enighed har valgt ikke at fortsætte samarbejdet:

- Jeg tror ikke, jeg er i AGF efter sommer. Jeg ser efter andre muligheder, men der ligger ikke noget konkret. Men som det ser ud lige nu, så er jeg ikke i AGF efter sæsonen.

- Det er både klubben og mig, der har taget den beslutning, siger Stephan Petersen til Jyllands Posten og understreger:

- På de rette betingelser ville jeg gerne blive. Men jeg tror måske også bare, at det er på tide at prøve noget andet samtidig med, at AGF ikke er sikker på, at jeg skal være her i længere tid.

- Det er lidt svært at tale om, for jeg har været glad for at være i AGF. Også selv om der har været dårlige perioder. Jeg er her endnu. Jeg vil gøre det så godt som muligt. Jeg synes jo, det er vildt spændende, det som AGF har gang i. Det vil jeg gerne være en del af, så længe jeg kan, udtaler han.

Stephan Petersen har spillet 180 kampe for AGF og scoret 32 mål.

Så kan AGF'erne godt glæde sig: 'Duncan' scorede efter 30 sekunder

Her er Superligaens store ta' selv bord

AGF-lejren rasende efter ydmygelse: Ikke skyggen af straffespark