AGF-profil i tårer efter kæmpefejl

AGF-spillerne hastede til med masser af opbakning til Bundu efter Randers FC triumferede i tillægstiden

Randers klar til finalekamp om Europa efter overtidssensation mod AGF. Video: Discovery Networks Danmark

AARHUS (Ekstra Bladet): Mustapha Bundus drøm om at krone et forrygende slutspil med Europa League-playoff på Brøndby Stadion blev knust på værste vis.

Hurtigløberen fik bolden i dommerens tillægstid og skulle bare løbe bolden fra egen banehalvdel og ned til hjørneflaget, så havde kampen været slut.

I stedet valgte han den katastrofale pasning, som gav Randers FC det sidste og knusende angreb til 1-1. Det var nærmest som at se en genindspilning af Besar Halimis fatale fejl for Brøndby mod AC Horsens sidste år.

AGF-spillerne valgte i den stund at slå ring om sin knuste angriber, som efter slutfløjtet ikke kunne holde tårerne tilbage.

- Det er én situation i kampen. Jeg tabte bolden 400 gange i løbet af kampen, og det er jo tilladt at forsvare bedre der. Vi taber bolden på midten og står trods alt otte mand tilbage.

- Nu sidder han overvældet af følelser i omklædningsrummet, og vi må ikke glemme, at han har båret os mange gange i de seneste kampe, sagde kaptajn Jens Stage, mens forsvarsfyrtårnet Frederik Tingager fulgte trop.

Mustapha Bundus fejlpasning i tillægstiden fik store konsekvenser. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Mustapha Bundus fejlpasning i tillægstiden fik store konsekvenser. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
 

- Smider Bundu den ned i hjørnet, så er det slut. Derfor sidder han også nu og er ked af det, men han har altså været fantastisk for os i slutspillet, og det må ikke glemmes, sagde Tingager og slog fast ’Det er ikke Bundus skyld det her.’

- Var den pasning lykkedes, så havde det været målet til 2-0, og så havde det været fantastisk, sagde Tingager, som prøvede at rykke ud med Eintracht Braunschweig på lignende facon.

- Jeg ved, hvor stærk den slags gør én. Vi lærer alle af det, men derfor er det ikke fedt at opleve, sagde han.

Se også: Kæmpe overtidsdrama knuste AGF's Europa-drøm

Se også: Glen henter forstærkning: Snupper FCM-legende

Se også: Kevin straffet: - Den skal vi snakke om

38 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere