AGF-profil: Zanka opførte sig som en lille pige

Daniel Christensen har ikke den store respekt for Mathias 'Zanka' Jørgensens reaktion i pokalfinalen torsdag

Mathias 'Zanka' Jørgensen havde kun latter til overs.

Han bøjede sig ned over AGF'eren, der lå og ømmede sig i græsset, indtil Morten 'Duncan' Rasmussen kom til og lagde sig imellem.

FC Københavns forsvarsspiller udtalte efterfølgende til TV3 Sport, at han mente, at Daniel Christensen lå i græsset med hænderne for ansigtet, fordi han ville trække tiden.

Christensen havde fået en albue fra Andreas Cornelius efter en god times spil i torsdagens pokalfinale, forsøgte at rejse sig - men blev liggende, til han fik behandling.

En ordentlig kæberasler
- Jeg får en albue fra Cornelius i hovedet - på kæben. En ordentlig kæberasler. Derfor ligger jeg ned. Jeg forsøger så at komme op, men det er ikke godt, kan jeg mærke. Jeg føler mig svimmel, da jeg forsøger at rejse mig, så jeg bliver liggende, fortæller Daniel Christensen til Ekstra Bladet fredag.

Til TV3 Sport sagde Zanka følgende:

- Han slår sig lidt og er på vej op, og så lægger han sig og lader som om det er meget alvorligt. Det kan I selvfølgelig ikke se, men det er skide godt lavet af ham. Og så skal dommeren jo stoppe spillet. Det er lidt irriterende, når man gerne vil vinde en fodboldkamp, sagde han efter kampen.

Zanka: Derfor reagerede jeg sådan

Daniel Christensen tilføjer, at det først efterfølgende er gået op for ham, at Zanka grinede af ham i situationen.

Ingen respekt
- Det står jeg ærlig talt lidt uforstående overfor. Hans latter. Måske har han et horn i siden på mig fra vores sidste kamp, hvor han blev smidt ud, efter han klodset rev mig ned som sidste mand. Det ved jeg ikke noget om. Måske.

- Men jeg har ikke respekt for, at han står som en lille pige og griner mig op i mit åbne ansigt i den situation. Så kunne han jo selv prøve at få en albue i hovedet selv, siger Daniel Christensen, der bestemt ikke forsøgte at trække tiden.

- Jeg ville lige så gerne vinde den fodboldkamp, som han ville, siger AGF-spilleren.

Stillingen ved episoden var 1-1, og der resterede 27 minutter af den ordinære tid. FC København endte med at vinde kampen 2-1.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.