AGF raser mod Aabech-agent

Morten Wieghorst forstår ikke, at Kim Aabechs agent går til offentligheden med utilfredsheden

Kim Aabech presser på for at fremskynde kontraktforhandlingerne med AGF (Foto: Gregers  Tycho)
Kim Aabech presser på for at fremskynde kontraktforhandlingerne med AGF (Foto: Gregers Tycho)

AARHUS (Ekstra Bladet): AGF raser over fodboldagenten Allan Hvedehave efter det her til aften kom frem, at kreatøren Kim Aabech har fået afslag på at snakke forlængelse her og nu.

- Det her er en diskussion, som vi har med Kim Aabechs agent. Vi ser positivt på mulighederne for at forlænge aftalen, og det har vi aftalt, at vi snakker om senere på efteråret, som der står i aftalen. Hvad der så foregår yderligere, det er ikke noget, som jeg har behov for at kommentere i offentligheden, siger AGF’s sportschef Jens Andersson.

- Vi har ikke vurderet, at det er nødvendigt at fremskynde forhandlingerne. Næsten samtlige spillere i AGF ville ønske at forlænge deres aftaler. Men min opgave er altså at tilgodese klubbens strategi, siger AGF-chefen.

Balladen om Kim Aabech blussede op i forbindelse med nederlaget til Sønderjyske

Kim Aabech kom til AGF sidste sommer, efter at han var blevet fritstillet i FC Nordsjælland. Efter en stærk start i klubben, så blev den korte aftale allerede forlænget i november. Men det ligger i sagen, at Kim Aabech vil insistere på en markant lønforhøjelse i forbindelse med genforhandlingen. Og ifølge Ekstra Bladets oplysninger, så er klubben fortsat i tvivl om, hvor langtidsholdbar Kim Aabech er.

Cheftræner Morten Wieghorst ser store kvaliteter i Kim Aabech, men han vil samtidig gerne have en hurtigere type til pladsen.

Og Kim Aabechs forsøg på at presse en ny aftale igennem får AGF-trænerens blod i kog.

- Kims agent skal overhovedet ikke snakke i offentligheden om det her. Og nu er det ikke mig, der skal snakke med ham. Men skulle jeg det, så ville han også få det at vide. Jeg er glad for Kim Aabech. Han har gjort en forskel. Men det her hører ingen steder til, skummede Morten Wieghorst efter nederlaget til Sønderjyske.

- Jeg synes, at jeg har bevist over for holdet og tilhængerne, at jeg fortjener en ny aftale. Jeg har brug for tryghed, så jeg ved, hvor jeg skal være næste sommer. Og jeg forstår ikke, hvorfor AGF ikke er klar til at tage de forhandlinger nu. De vil vente til det tidspunkt, vi aftalte, men for min skyld kan vi jo bare lade den ny aftale træde i kraft til januar. Derfor kan vi jo godt aftale det nu, forklarede Kim Aabech efter aftenens kamp.

39 kommentarer
Vis kommentarer