AGF sænket af to drømmetræffere

De Hvide kunne ikke bære fem udskiftninger i startformationen og tabte fortjent til Randers FC

To pragtkasser af Randers, der kandiderer til årets mål, sænkede AGF i Aarhus  . (Foto: Ernst Van Norde)
To pragtkasser af Randers, der kandiderer til årets mål, sænkede AGF i Aarhus . (Foto: Ernst Van Norde)

AARHUS (Ekstra Bladet): Midt i drømmen om den første pokalfinale i 20 år kom AGF kom noget så eftertrykkeligt ned på jorden i lørdagens Superliga-opgør.

Og det sørgede Randers FC for på smukkeste vis takket været to træffere, der kommer til at stå blandt forårets smukkeste.

Kasper Fisker og Mandla Masango må så lægge arm i omklædningsrummet om, hvem af de to, der så stod for den vakreste Randers FC-scoring denne eftermiddag.

Fisker åbnede scoringen i en kamp, hvor han atter bekræftede sin hastigt stigende formkurve. Efter en sløj første halvleg skulle der noget ekstraordinært til for at sætte liv i sagerne.

Og det sørgede Kasper Fisker for da han med et vidunderligt svirp med venstrebenet smaskede kuglen op i målhjørnet da der var spillet et minut af anden halvleg.

Se Fiskers fænomenale kasse her:

Tre minutter senere var det så Mandla Masango, der viste, at det var berettiget at han havde fået pladsen i fronti Mikael Ishaks fravær.

Et Randers FC-frispark blev ikke ekspederet væk i det centrale AGF-forsvar og så lagde Masango sig på ekvilibristisk vis vandret og saksesparkede bolden ind til 2-0.

Se Masangos mageløse saksesparksscoring:

De to mål endte med at blive de eneste store oplevelser i et lokalopgør, der savnede nerve og intensitet.

Det kunne til dels tilskrives de rokader, som cheftræner Glen Riddersholm havde foretaget for at optimere mulighederne inden torsdagens pokal-retur mod AaB.

I forsøget på at undgå skader inden AaB-opgøret, så stillede De Hvide med fem nye folk i forhold til kampen i Aalborg. Og det gav en urytmisk forestilling fra hjemmeholdet, der dog var det bedste mandskab før pausen - uden at det sagde alverden i en skidt kamp.

Og Glen Riddersholms rokader viste sig så at ramme ved siden af skiven, da han faktisk endte med at få en spiller skadet. Elmar Bjarnason der åbnede scoringen i Aalborg vred om på foden kort før pausen og måtte udskiftes.

AGF drømmer om pokalfinale... Kampen mod Randers FC endte med at fortælle AaB at de faktisk kan vende sagerne.

24 kommentarer
Vis kommentarer