AGF sprudler på banen: Men her halter det stadig

Aarhus Elite forventer et underskud på 24-27 millioner kroner for regnskabsåret 2014/2015

AGF har sportslig succes, men finanserne ser stadigvæk ikke gode ude. (Foto: Joachim Ladefoged)
AGF har sportslig succes, men finanserne ser stadigvæk ikke gode ude. (Foto: Joachim Ladefoged)

Aarhus Elite, der står bag blandt andet fodboldklubben AGF, fastholder i en kortfattet periodemeddelelse til fondsbørsen forventningerne til hele året. Det skriver Ritzau Finans.

- De økonomiske resultater er fortsat i overensstemmelse med forventningerne, og selskabet fastholder derfor forventningerne til årets resultat for regnskabsåret 2014/2015, som er et underskud i niveauet 24-27 millioner kroner, oplyser selskabet.

Se også: AGF stormer mod Superligaen

Det noteres, at på den sportslige sektor har forårssæsonen været præget af en meget stabil og positiv udvikling.

- AGF har med en andenplads i 1. division - og med ni point forspring til rækkens nummer tre Lyngby - kurs mod en oprykning til Superligaen, hvilket er særdeles tilfredsstillende, konstaterer selskabet.

1. division - 28. apr. 2015 - kl. 12:04 Sublimt saksespark! Scorer 1. divisionsspiller årets mål?

Ved vinterpausen så det knap så godt ud for AGF, der var seks point efter Lyngby, men da det sjællandske mandskab har haft en miserabel åbning på anden halvdel af sæsonen, er der vendt op og ned på det styrkeforhold.

Foran begge de to hold ligger Viborg, der med en total på 53 point har et hul på hele 13 point ned til tredjepladsen, som ikke giver billet til landets bedste række. Der resterer syv spillerunder.

14 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere