AGF-stjerne stikker til FCK

Mustapha Bundu indledte foråret i oplæggerens rolle og leverede skarpe oplæg til begge AGF-mål

Mustapha Bundu (th) stod bag indlægget, da førte til Casper Højers sejrsmål i Horsens. Se highlights fra kampen her. Video: Discovery Networks Danmark

HORSENS (Ekstra Bladet): Mustapha Bundu har manglet i stort set hele opstarten, men AGF-stjernen havde rystet sin skade af sig og gav varsler om et stort forår, da han var opmand til begge AGF’s scoringer i premieresejren i Horsens.

To knivskarpe indlæg smækket ind fladt, hvor Horsens-forsvarerne ikke kunne håndtere dem, og så kunne først Patrick Mortensen og siden Casper Højer sørge for målene i 2-1 sejren.

En sejr som Mustapha Bundu pirrende nok udnævnte til et bevis på ’hvad vi sigter efter.’

Ekstra Bladet bad Mustapha Bundu at uddybe, hvad han kunne få øje på i sit sigtekorn.

- Vi går efter at vinde alle kampe, lød den første melding inden AGF-profilen for alvor stillede skarpt.

- Vi vil gøre alt for at komme så højt som muligt. Hvorfor skulle vi ikke forsøge at nå andenpladsen? spurgte han ud i luften.

AGF sluttede efteråret ti point efter FC København. Løverne har indledt året med blot ét skuffende point i kampe mod rækkens to nederste hold. Det betyder, at AGF med sejren i Horsens har taget ind på FCK. De har en kamp – mod Randers FC – i hånden, og der er udsigt til et fortættet slutspil med to møder mod FCK.

Aarhusianerne kan altså selv snuppe de point, der skal til for at indhente løverne.

- Vi har et stærkt, stærkt hold. Vi har fået samlet en god gruppe spillere. Vi kan ikke gøre noget ved, hvad de andre hold gør i de kommende kampe. Men FCK har smidt point nu her, og det kan pludselig vise sig, at det bliver muligt at gå efter dem, sagde Mustapha Bundu, der måtte udgå midt i anden halvleg, men han nedtonede frygten for en ny skade.

- Det var en sikkerhedsforanstaltning. Det begyndte at stramme lidt op i baglåret, sagde han.

AGF'erne kunne juble efter sejren. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix AGF Redder AGF ud af stormvejr

Det er ikke kun på fodboldbanen, at det er gået flyvende for Martin Braithwaite. Hans sociale medier har også lavet noget af en højder. Foto: Nacho Doce / Ritzau Scanpix Spansk fodbold Braithwaites Instagram går amok

David Nielsen ligger højt på listen over superligaens bedst lønnede trænere. Foto: Jens Dresling Sport Så meget tjener alle Superliga-trænerne