AGF-stjerne stikker til FCK

Mustapha Bundu indledte foråret i oplæggerens rolle og leverede skarpe oplæg til begge AGF-mål

Mustapha Bundu (th) stod bag indlægget, da førte til Casper Højers sejrsmål i Horsens. Se highlights fra kampen her. Video: Discovery Networks Danmark

HORSENS (Ekstra Bladet): Mustapha Bundu har manglet i stort set hele opstarten, men AGF-stjernen havde rystet sin skade af sig og gav varsler om et stort forår, da han var opmand til begge AGF’s scoringer i premieresejren i Horsens.

To knivskarpe indlæg smækket ind fladt, hvor Horsens-forsvarerne ikke kunne håndtere dem, og så kunne først Patrick Mortensen og siden Casper Højer sørge for målene i 2-1 sejren.

En sejr som Mustapha Bundu pirrende nok udnævnte til et bevis på ’hvad vi sigter efter.’

Ekstra Bladet bad Mustapha Bundu at uddybe, hvad han kunne få øje på i sit sigtekorn.

- Vi går efter at vinde alle kampe, lød den første melding inden AGF-profilen for alvor stillede skarpt.

- Vi vil gøre alt for at komme så højt som muligt. Hvorfor skulle vi ikke forsøge at nå andenpladsen? spurgte han ud i luften.

AGF sluttede efteråret ti point efter FC København. Løverne har indledt året med blot ét skuffende point i kampe mod rækkens to nederste hold. Det betyder, at AGF med sejren i Horsens har taget ind på FCK. De har en kamp – mod Randers FC – i hånden, og der er udsigt til et fortættet slutspil med to møder mod FCK.

Aarhusianerne kan altså selv snuppe de point, der skal til for at indhente løverne.

- Vi har et stærkt, stærkt hold. Vi har fået samlet en god gruppe spillere. Vi kan ikke gøre noget ved, hvad de andre hold gør i de kommende kampe. Men FCK har smidt point nu her, og det kan pludselig vise sig, at det bliver muligt at gå efter dem, sagde Mustapha Bundu, der måtte udgå midt i anden halvleg, men han nedtonede frygten for en ny skade.

- Det var en sikkerhedsforanstaltning. Det begyndte at stramme lidt op i baglåret, sagde han.

Se også: Redder AGF ud af stormvejr

Det er ikke kun på fodboldbanen, at det er gået flyvende for Martin Braithwaite. Hans sociale medier har også lavet noget af en højder. Foto: Nacho Doce / Ritzau Scanpix Spansk fodbold - 24. feb. 2020 - kl. 17:52 Braithwaites Instagram går amok

David Nielsen ligger højt på listen over superligaens bedst lønnede trænere. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Så meget tjener alle Superliga-trænerne

37 kommentarer
Vis kommentarer